GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  

FOTO A strălucit pe podium » Multipla campioană olimpică la gimnastică, Monica Roșu, a fost vedeta unei prezentării de modă

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 aprilie 2017 00:00

Monica Roșu a participat la prezentarea de modă "70s baby", în cadrul festivalului internațional de modă Romanian Fashion Philosophy.

"A fost pentru prima oară când am prezentat pentru un brand de încălțăminte și m-am simțit în largul meu. Sandalele pe care le-am purtat sunt elegante, dar și foarte comode și au atras toate privirile", a spus Monica. Ex-gimnasta a fost de nerecunoscut într-o ținută din moda anilor 70: rochiță albastru închis, bendiță roșie pe cap și dresuri albe mat până sub genunchi. O apariție în stilul lui Jackie Kennedy într-o variantă modernă.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
paulg40
paulg40  •  01 Aprilie 2017, 10:14

*** de bulevard.Ce sa imi inspire pozele cu ea?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează