GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  METROSPORT

FOTO Anamaria Prodan, dezvăluiri despre relația cu Reghecampf » Impresara a pus piciorul în prag!

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 septembrie 2019 15:17

Anamaria Prodan a pus capăt speculațiilor că relația dintre ea și soțul ei, Laurențiu Reghecampf, s-ar fi răcit și a oferit câteva dezvăluiri despre căsnicia lor.

Impresara a spus că fostul antrenor al lui FCSB, acum la Al Wasl, e foarte romantic și o coplesește cu daruri în fiecare zi.

„Eu primesc cadouri în fiecare zi, dacă mă crezi. Eu primesc flori, comandă, acasă, poate săptămânal. Laur este un romantic incurabil. La noi, motto-ul vieții este: „Câinii latră, ursul trece”. Atât. Ce vorbește lumea, ce nu vorbește, nu e treaba noastră. Nu trăim pentru lume, trăim pentru noi”, a declarat Anamaria Prodan, conform libertatea.ro.

„Noi suntem altfel, suntem aparte”

Ea a vorbit și despre zvonurile legate de divorț: „Ți-aduci aminte când toate ziarele scriau că am divorțat, că nu putem să anunțăm că aoleu ce avere avem și nu putem să ne-o împărțim, că de fapt fiecare are viața lui… E, uite, eu în perioada aia cred că primeam brățări peste brățări imediat ce spuneam: «Mamă, ce mi-a plăcut brățara aia!». Seara mergeam la magazin și mi-o dădea sau mi-o trimitea acasă. Noi suntem altfel, noi suntem aparte și model”.

Laurențiu Reghecampf o antrenează din acest an pe Al Wasl, echipă care sezonul trecut a terminat pe locul 9 în prima ligă din Emiratele Arabe Unite. 

Citește și:

VIDEO+FOTO Fosta iubită a lui Mihai Costea, Daniela Crudu, vacanță HOT în Italia: a postat pe net imagini cu noile implanturi uriașe!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
118381925837836
Maria Günther  •  02 Septembrie 2019, 15:52

Lauda de sine ce și cu-"aparte" vine Le cam pute... bine! Aceeași moacă, același rânjet afișate c-o rabiată-ndârjire Din cabinetul ăla scăpate... ca semn că are, săraca, o tânjire! Și-așa se-aruncase tipa prin Dubai ca s-o mai dreagă vreunu Și, când ieșise să se laude c-a ajuns ca un pai … Ca să le spulbere rivalelor ceaunu Defilează în pijama, langă ea, "numai unu"! ***/

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

570925256438571
Bogdan Ajutoru  •  02 Septembrie 2019, 13:53

da, tu esti aparte, dai cu pumnii in alti oameni. esti deosebit de aparte, stimata prodanca

stelista.lui.schiendler
stelista.lui.schiendler  •  02 Septembrie 2019, 02:56

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează