GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ANIVERSARE

FOTO Anamaria Prodan la 47 de ani: „ Sunt zece clase peste tot ce mișcă în fotbal! Am o perversitate în mine” + de ce și-a luat permis de port-armă: „Episoade din mafie”

Articol de GSP - Publicat marti, 17 decembrie 2019 10:38

Impresarul Anamaria Prodan împlinește 47 de ani. După ce ieri s-a lăudat cu geanta de 300.000 de dolari primită de la Laurențiu Reghecampf,

Ana a vorbit pentru Libertatea despre cele mai tumultoase momente din viața ei și despre cum a decis să-și ia permis de port-armă.

„Eu mă cert foarte tare când sunt atacată. Am o perversitate în mine sau o diplomație… Dar și știu să aplanez. Eu împart lumea în două categorii: inteligenții și perverșii. În timp, știu să fac omul să vină după mine. Am momentele mele de slăbiciune, dar dacă sari calul prea tare, îți iau calul și mă sui peste tine. N-ai cum să depășești limita cu mine că te mănânc!

Știu ce pot și cât pot. Sunt zece clase peste tot ce mișcă în fotbal! În primul rând, sunt femeie și am ceva în plus. Am o educație! Și dacă-i verifici pe toți, ei nu fac jumătate din ce am eu. Inteligență, șmecherie. Eu mă joc cu mintea lor. 

M-au urmărit unii noaptea cu mașina! Episoade din mafie, credeți-mă! Dar nu o să recunoască nimeni niciodată asta. Bineînțeles, la poliție nu mergeau camerele de pe DN1. Rebecca (n.r. fata ei) era acasă și-aveam tot felul de nenorociți care o amenințau și când ieșea la balcon. Mi-am luat permis de port-armă, pentru că am trăit momente grele! Un bărbat care vine și mă face curvă, proastă și urâtă are minte de copil!”, a spus Anamaria Prodan. 

Vezi și: 

Anamaria Prodan, cadou ULUITOR primit de la Laurențiu Reghecampf! Antrenorul a plătit 300.000 de dolari

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
972520872778599
Carlos Mendoza  •  18 Decembrie 2019, 07:38

Ne pasă de Anamaria. Poate prea puțin. ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sittingbull
sittingbull  •  17 Decembrie 2019, 15:21

Pocnitori, fum, fumigene... Reprezentativă pentru societatea românească.

chris_bu67
chris_bu67  •  17 Decembrie 2019, 15:18
Postat de whiteredarad pe 17 Decembrie 2019, 14:33

1. "..Am o perversitate în mine sau o diplomație…". 2.".... împart lumea în două categorii: inteligenții și perversii..." 3. "...M-au urmărit unii noaptea cu mașina! Episoade din mafie, credeți-mă!.." Citind ce spune cucoana asta cred ca : notiunile dansei despre inteligenta si diplomatie sint ...aproximative, iar pentru dinsa a fi pervers....e o mandrie. Sa fim seriosi...este o cucoana de slaba calitate umana si intelectuala,...dar...e adevarat ..cu gura mare si tupeu...cit cuprinde. Nu se poate asocia decit cu indivizi...din lumea ei !

are și poșetă din piele de crocodil de Nil în care să-și țină o parte de avere și zorzoane,ana este ,,am cu ce mă'',și nu este ,,sunt'',păcat că devine model negativ pentru căprioarele din ziua de azi care stau ca capul în display!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează