DIVERSE  ·  FCSB

FOTO Andrei Marc, cel mai nou transfer de la FCSB, are o iubită superhot, care se pozează la meciurile rivalei: „Doar Dinamo București”

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 august 2019 10:51

Andrei Marc a fost un transfer total neașteptat realizat ieri la FCSB, fostul dinamovist fiind împrumutat pe un sezon de la divizionara secundă Concordia Chiajna.

„Sunt foarte bucuros că s-a realizat acest transfer, deoarece îmi doream foarte mult să ajung aici. Îmi doresc și sper să fac o treabă cât mai bună alături de noii mei colegi și să ajut echipa să-și îndeplinească obiectivele”, a declarat Marc, 26 de ani, la semnarea contractului.

Marc este susținut de iubita sa, Diana Luca, alături de care pozează mereu pe rețelele de socializare. Diana are 22 de ani, este studentă și lucrează la ONG-ul Habitat for Humanity Romania.

Cei doi au pe internet inclusiv imagini de pe Arena Națională, când au mers să susțină Dinamo în finala Cupei Ligii 2017, postate de Diana cu hashtagul ultrașilor dinamoviști: „Doar Dinamo București”.

Mai multe imagini în galeria foto de mai jos:

+20 FOTOO româncă din Spania a fost obligată de soțul și socrii ei să se prostitueze. Îngrozitor ce îi făceau dacă nu aducea zilnic 300 de euro
Libertatea
Comentarii (5)
rocky2  •  11 August 2019, 20:00
Postat de pain89 pe 11 August 2019, 11:42

dupa voi toata familia trebuie sa tina cu o singura echipa? daca lucrezi la pizzerie singura mancare care trebuie sa-ti placa e pizza? daca lucrezi la fabrica de pepsi aia e singura bautura care trebuie sa-ti placa? incuiati la minte mai sunteti, vroiati sa postati niste poza cu fete si nu aveati titlu nu?

Mai ai vesta aia cu ddb?

pain89  •  11 August 2019, 16:59
Postat de bigbolo pe 11 August 2019, 13:13

Gigist, nu? :))

luh-bar nu?

Manu Ion  •  11 August 2019, 13:30

Intriga și scandal ! Asta va caracterizează domnilor Ziariști de la gsp și mai știți sa publicați doar articolele care va convin !! Ați ajuns o publicație de cancan . Păcat , pătați numele unor mari Ziariști sportivi care au lucrat in presa sportiva !!!

Vezi toate comentariile (5 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
22:00 Champions League
Manchester City - Lyon
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
Program TV complet

Liga 1