GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  MONDEN

FOTO Are viitorul asigurat! :D Un supermodel Victoria’s Secret, propunere de nerefuzat pentru Neymar: ”M-aș căsători acum cu el”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 noiembrie 2017 11:45

După ce și-a asigurat viitorul prin transferul la PSG, club la care se bucură de un salariu imens și bonusuri financiare importante, Neymar poate să dea lovitura și în viața personală.

Alessandra Ambrosio, celebrul fotomodel Victoria’s Secret, și-a dezvăluit pasiunea pentru starul brazilian și a afirmat că e chiar gata să se căsătorească cu el.

”M-aș căsători cu Neymar pentru că mi-e un foarte bun prieten și îl ador. Cine ar fi mai potrivit să îmi fie soț dacă nu cel mai bun prieten?”, a spus tânăra.

Totuși, ea nu e prea sigură. Întrebată ce spune despre Justin Bieber, celălalt bun prieten al ei, a răspuns la fel: ”M-aș căsători și cu el”. Pe de altă parte, când a fost întrebată pe cine ar vrea să sărute, răspunsul ei a fost: ”Pe Cristiano Ronaldo”.

Neymar și Alessandra au apărut împreună în mai multe campanii publicitare. Fotbalistul are și el o părere bună despre fotomodel, afirmând că e una din preferatele sale.

Alessandra Ambrosio și-a anunțat retragerea de pe podium după show-ul uriaș pe care Victoria's Secret l-a organizat la Shanghai.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
hannah.robinson
hannah.robinson  •  29 Noiembrie 2017, 14:43

E clar ... ii place viața

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close