GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPORT&BEAUTY

FOTO Artista Maria Andreea Vârlan: „Merg pe bicicletă în fiecare seară în Herăstrău”

Articol de - Publicat duminica, 11 august 2019 10:15

Maria Andreea Vârlan a făcut timp de zece ani dans și coregrafie și recunoaște că "îmi încep ziua prin sport, dansez de fiecare dată".

Are 31 de ani și s-a născut în Suceava. Maria cântă muzică latino și este cunoscută şi ca Reina, numele melodiei cu care a participat la preselecţiile Eurovision de anul acesta. Frumoasa bucovineancă recunoaște că sportul este marea dragoste. "Cred că este un stil de viață și oricât de ocupat ai fi, tot trebuie să-ți găsești puțin timp să faci și sport. Să dansezi, să mergi pe jos, să te plimbi cu bicicleta. Eu nu merg la sală, dar atunci când dansez 45 de minute, credeți-mă că e echivalentul a patru ore de sală", spune Maria.

Artista recunoaște că face acasă multe exerciții pe care le-a primit de la o prietenă din Anglia, dar dezvăluie și că merge des cu bicicleta: "Mă relaxează foarte mult. Stau aproape de Herăstrău și de foarte multe ori seara îmi iau o prietenă și ne plimbăm cu bicicleta. Îmi mai place mult să înot, tata m-a învățat că este cel mai complex sport. Când sunt la munte, îmi place să fac drumeții, să urc pe munte. Ultima dată am urcat cu tatăl meu la Cascada Bâlea și a fost o minunăție să ajung și să văd asemenea peisaj". 

+6 FOTO

Maria spune despre ea că "am cele mai frumoase picioare de artistă din România", dar că nu se abține de la mâncare: "Cred că este unul din secretele de bază să nu te îngrași. Sunt foarte echilibrată atunci când vine vorba de asta. Sunt gurmandă și pofticioasă, dar n-am ținut niciodată regim".

"Craiova are cea mai tare galerie din fotbalul românesc. Iubesc să mă uit la fotbal, o făceam cu tatăl meu când eram mică. De atunci am prins drag de sportul acesta"
Maria Andreea Vârlan, artistă

+6 FOTO

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează