GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ALBANIA

FOTO Au lovit din nou! Hackerii albanezi au spart iar una dintre platformele administrate de FRF

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 septembrie 2016 17:18

Site-ul Comisiei Centrale a Arbitrilor a fost victima hackerilor albanezi, după ce aceștia au spart și site-ul principal al Federației, în timpul Campionatului European.

Pagina a fost colorată în roșu și negru, culorile Albaniei și a afișat același mesaj la care au apelat hackerii și când au preluat site-ul Federației: "Mă îmbrac în roşu şi negru, am vulturul pe piept, ţin capul sus şi mor pentru drapel, e bine să fii albanez".

Pe lângă aceasta, în momentul în care se deschidea pagina frf-cca.ro, pe site începea să ruleze muzică albaneză.

Cei e la FRF au intervenit, iar imagine afișată de hackeri a fost îndepărtată. 

După ce România a fost învinsă de Albania la EURO, 0-1, şi eliminată de la turneul final, site-ul FRF a fost hackuit, iar interfața s-a colorat în roşu şi negru, culorile Albaniei. Pe homepage apărea scris Albania şi stema federaţiei albaneze. În plus, era publicat un video motivaţional făcut înainte de meciul România - Albania.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  18 Septembrie 2016, 21:05
Postat de Mihail Negulescu pe 18 Septembrie 2016, 18:27

Dacă am ajuns ca și Albanezii să-și bată joc de noi, înseamnă că am ajuns "departe". Mulțumim celor care se ocupă de securitatea noastră!

It-isti romani sunt geniali dar avem cele mai slabe softuri dezvoltate pentru administrația românească din toata Europa. Si cele mai scumpe. Bineînțeles la frf se merge pe faza aia românească "lasa ca am eu un baiat care stie la calculator ". Super pro astia din echipa burleanu. După ce ne-au facut de râs la euro albanezii ne-au (puneti voi aici ce vreti) si dupa cu spargerea siteului. Dar sa vina si a doua oara tot acolo deja inseamna prostie crasa. Sunt curios cum explica marele specialist burleanu rusinea asta. A 3-a rusine

739726022812358
Mihail Negulescu  •  18 Septembrie 2016, 18:27

Dacă am ajuns ca și Albanezii să-și bată joc de noi, înseamnă că am ajuns "departe". Mulțumim celor care se ocupă de securitatea noastră!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează