GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  MECI DE GALĂ LA MADRID

FOTO Bianca Drăgușanu, apariție-surpriză la meciul Stelelor Lumii! Decolteu amețitor în compania lui Roberto Carlos și Ronaldinho

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 decembrie 2019 19:35

Bianca Drăgușanu, 37 de ani, fostă asistentă TV și ex-iubita fotbalistului Adrian Cristea, a păstrat legăturile cu lumea fotbalului.

Bianca a fost văzută azi la Madrid, la hotelul unde au fost cazate vedetele meciului caritabil de pe Wanda Metropolitano, între Legendele Spaniei și Stelele Lumii, a doua echipă fiind antrenată de Cosmin Olăroiu.

Soțul Biancăi, Alex Bodi, s-a întreținut cu fotbaliști celebri, printre care Roberto Carlos și Ronaldinho. Blonda a afișat un decolteu adânc, cu care a atras atenția.

FOTO Bianca Drăgușanu, apariție-surpriză la meciul Stelelor Lumii! Decolteu amețitor în compania lui Roberto Carlos și Ronaldinho
FOTO Bianca Drăgușanu, apariție-surpriză la meciul Stelelor Lumii! Decolteu amețitor în compania lui Roberto Carlos și Ronaldinho

Capturi TV Telekom Sport

Întâlnirea de pe „Wanda Metropolitano” are drept scop strângerea de fonduri pentru Asociația Spaniolă de A-Ball (fotbal în scaun cu rotile) și FUNDELA (asociație de luptă împotriva maladiei ELA – scleroză laterală amiotrofică), iar toate fondurile adunate din vânzarea tichetelor vor merge în această direcție.

NUME URIAȘE PREZENTE LA EVENIMENT

În naționala iberică se vor regăsi Hierro, Salgado, Morientes sau Capdevila, în timp ce în echipa pregătită de Olăroiu se vor mai afla Ronaldinho, Figo, Eto’o, Dani Alves, Roberto Carlos, Yepes, Fernando Sanz, Del Piero, Nuno Gomez, Rafa Marquez, Rapajici, Mondragon, Wu Xi (internațional chinez) sau Yasser Al-Qahtani (fostul căpitan al Arabiei Saudite).

+7 FOTO

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
1198649370199221
Dumitru Florin  •  22 Decembrie 2019, 22:33

Nu e nimic de mirare. Lumea fotbalului e plina de astfel de "dive", care in afara de silicoane nu mai au nimic altceva de etalat. La cate "goluri" a primit Dragusanca la viata ei... Cred ca a pierdut si sirul marcatorilor!

925874267534174
Emilian Ghinea  •  22 Decembrie 2019, 11:10

Inca o dovada ca Dragusanu e escorta

dubluv
dubluv  •  22 Decembrie 2019, 10:44
Postat de Alexandru Chis pe 22 Decembrie 2019, 10:08

Cum de o fi ocolit-o clanurile din Caracal pe Bianca? Era o marfa vandabila pe pietele occidentale! Ea, si toate acele "asistente" de la Tv, ar fi asanat atmosfera din Show-Biz si ar fi "colorat" strazile din Italia sau Germania.

sper sa citeasca si un procuror mizeriile debitate de acest hater si sa il trimita pe viata acolo unde ii este locul.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează