GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  FC NAȚIONAL

FOTO » Ce-a rămas din istoria ”bancarilor”?! Autocarul lui Gino Iorgulescu duce copiii la teatru :)

Articol de - Publicat luni, 03 aprilie 2017 17:42

Pentru copii este o mare bucurie. Să meargă în grup la Teatrul "Țăndărică" din centrul Capitalei, mai ales că biletele sunt, de obicei, antamate cu o lună înainte.

Puștii din București sau din provincie sunt transportați cu autocare sau microbuze spre locația ce le aduce zâmbetul pe buze, iar ieri unul dintre autovehiculele care i-a plimbat pe puști a fost în proprietatea clubului FC Național. O echipă care astăzi, practic, nu mai există, gruparea condusă de Gino Iorgulescu, actualul șef al LPF, fiind una de top la finele anilor "90 și începutul anilor 2000.

Copiii de astăzi sunt interesați de spectacolul artistic de la teatru, n-au prins formația "bancară" care nu mai există din 2009. Doar un grup de entuziaști încearcă renașterea unei echipe ce poartă numele acestui club, la nivelul ligii județene.

De la Oli, Zenga la viitorul României

Pe autocarul cu care au mers cândva antrenorii Cosmin Olăroiu, Walter Zenga, Liviu Ciobotariu sau Marius Șumudică ori jucătorii Radu Niculescu, Sergiu Radu sau Marin Dună se mai văd astăzi urmele branduirii lui. Mașina continuă să păstreze numărul de înmatriculare original, iar închirierea ei costă la prețul pieții, 800 de lei pe zi. Ce se depășește, se taxează cu 4 lei pe kilometru. Autocarul echipei "bancare" este una dintre ultimele dovezi vii ale clubului din Parcul cu Platani.

În ceea ce privește stadionul, Gazeta Sporturilor a publicat un reportaj în toamna anului trecut, iar situația bazei este deplorabilă. S-a discutat, la un moment dat, ca FRF să preia complexul sportiv pentru a organiza acolo diverse evenimente ce implică o asistență mai mică, stadionul având o capacitate de 14.500 de locuri. Dar până acum nu s-a soluționat nimic. Autocarul, în schimb, a dus copiii la destinație, iar veselia lor e, nu-i așa?, priceless.

1 trofeu este în palmaresul echipei "bancare", Cupa României în 1960, iar în alte 4 situații a fost finalistă

3 campionate au fost încheiate de Progresul / FC Național pe locul secund, în 1996, 1997 și 2002

32 de ediții au bifat cei din Parcul cu Platani în prima divizie, având 379 de victorii în 945 de meciuri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
para.para
para.para  •  04 Aprilie 2017, 01:38

Gigistii de la gsp nici sa copieze de pe internet nu sunt in stare. Bai fani ai lui gigi, dati o simpla cautare pe goagal si o sa ramaneti surprinsi cand o sa descoperiti ca si in 1956 Progresul a terminat pe locul 2. E grea munca nu-i asa? De baaa, daca fcsb va ocupa tot timpul, nu mai aveti timp si de alte echipe.

omidiu
omidiu  •  03 Aprilie 2017, 20:16
Postat de paulg40 pe 03 Aprilie 2017, 19:02

Iti este scarba numai cand auzi dar sa mai si verifici ce sa intamplat cu Progresul Bucuresti.Niste hiene care vor raspunde cat mai curand.

Cred ca si limbii romane ii e scarba de tine.

paulg40
paulg40  •  03 Aprilie 2017, 19:02

Iti este scarba numai cand auzi dar sa mai si verifici ce sa intamplat cu Progresul Bucuresti.Niste hiene care vor raspunde cat mai curand.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează