GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GALERIE FOTO

FOTO » Ce viaţă! Fiica lui Ecclestone are elicopter care o duce la shopping în Monaco

Sursa foto: Splash News +4   FOTO
Sursa foto: Splash News

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 iulie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 22 iulie 2011 11:41

Fiica lui Bernie Ecclestone are parte de un tratament regesc din partea tatălui său. Aceasta a primit un elicopter care să-i uşureze deplasările pe Coasta de Azur, unde tînăra Tamara adoră să facă plajă şi shopping, în momentele în care nu se relaxează pe unul din yahturile bossului din Formula 1.

Vezi mai jos o galerie foto cu Tamara şi sora sa Petra, într-un sejur la Monaco!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
haxor
haxor  •  22 Iulie 2011, 13:06

ziaristii la noi sunt cei mai frustrati romani cu dreptul la exprimare! Peste tot cautati numai bani, averi, masini de milioane,...tind sa cred ca ati facut foamea in copilarie si sunteti marcati pe viata? Patetici,...vrem stiri sportive sa umpleti paginile despre alte sporturi, despre scolile de fotbal, despre juniori, despre stadioanele refacute ori cladite si taiati din paginile voastre propaganda pro Becali si Steaua zi de zi stire de senzatie, evitati mahalaua si mizeriile provocate ptr rating, vrem sa stim despre sporturi ce aduc rezultate si medalii si nu cu cine se culca Tanase pe cine bate Mutu si ce viata de cuplu are unu ori altul, STIRI SPORTIVE!!!!!!!!!!!!!

cri5ti
cri5ti  •  22 Iulie 2011, 12:50

si aia saracii mor de foame in Somalia.......rusine sa le fie jegurilor astia de bogatasi...nu duk cu ei in mormant...ar mai putea ajuta oamenii aia amarati

Vezi toate comentariile (2)
Comentează