GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  POLITICĂ

FOTO Cozmin Gușă, președintele Federației Române de Judo, s-a înscris în PSD! S-a pozat cu primarul Tudorache și cu Paul Stănescu

Articol de GSP - Publicat luni, 28 octombrie 2019 20:27

Cozmin Gușă (49 de ani), președintele Federației Române de Judo, s-a înscris în Partidul Social Democrat. 

Cozmin Gușă a semnat astăzi adeziunea la organizația PSD din sectorul 1. Informația a fost divulgată de primarul Dan Tudorache, un susținător al noului proiect de la Rapid, printr-o postare pe pagina personală de Facebook. 

Documentul semnat de președintele Federației Române de Judo a fost însoțit de o fotografie în care apar Cozmin Gușă, primarul Dan Tudorache și liderul PSD Olt, Paul Stănescu. În descrierea fotografiei, edilul sectorului 1 a scris: „Prieteni vechi, proiecte noi, muncă în echipă”.

Adeziunea lui Gușă

FOTO Cozmin Gușă, președintele Federației Române de Judo, s-a înscris în PSD! S-a pozat cu primarul Tudorache și cu Paul Stănescu

Revine în PSD 

Cozmin Gușă nu este la prima aventură în „stânga” politicii mioritice. Patronul Realității TV a ocupat funcția de secretar general al PSD între 2001 și 2003, apoi a făcut trecerea în tabăra lui Traian Băsescu, fiind ales deputat din partea PNL-PD în 2004.  
 

Cozmin Gușă ocupă funcția de președinte al FR Judo din februarie 2017. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
777ghedeon
777ghedeon  •  29 Octombrie 2019, 11:27

Calul Troian in tabara comuniatilor. Vi se pregateste ceva pesedacilor.

622674784501836
Florin Dobrin  •  29 Octombrie 2019, 09:07

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua.libera
steaua.libera  •  29 Octombrie 2019, 06:28

Televiziunea lui e aservită PNL ului, iar el se înscrie in PSD. Ce-mi scapă?!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează