GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CICLISM

FOTO Cu aşa frumuseţe parcă şi bicicleta fuge mai repede :D

Victoria Pendleton, o ciclistă cu vino-ncoa +25   FOTO
Victoria Pendleton, o ciclistă cu vino-ncoa

Articol de GSP - Publicat luni, 16 iulie 2012 00:00 / Actualizat luni, 16 iulie 2012 19:15

A intrat în ciclismul profesionist la 16 ani. Are 9 titluri mondiale. Plus 6 recorduri individuale. Este specialistă la sprint şi una dintre speranţele Angliei la cucerirea de medalii la Olimpiada organizată de Londra între 27 iulie şi 12 august.

Numele protagonistei: Victoria Pendleton. Iar frumoasa de 31 de ani a atras atenţia pînă să înceapă competiţia olimpică datorită unei apariţii senzuale în revista ” Esquire”, unde promovează articole ale celebrului designer Stella McCartney.

Nu este primul moment de acest gen. Victoria s-a mai prezentat sexy şi în alte publicaţii cunoscute precum ”FHM” şi Maxim”. Şi mereu a arătat că, dacă nu era în ciclism, ar fi putut fi foarte bine model. Convingeţi-vă în IMAGINILE de mai SUS.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează