GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  INEDIT

FOTO Cum a apărut George Ogăraru în direct la TV » Rhett Butler sau D'Artagnan? :)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 martie 2018 23:36

George Ogăraru a surprins pe toată lumea în această seară prin noul său look.

Fostul fotbalist a fost invitat în studioul TV Digi Sport, unde a apărut cu un look retro, iar pe rețelele de socializare a fost imediat comparat cu D'Artagnan din "Cei trei mușchetari" sau cu Rhett Butler, din filmul "Pe aripile vântului".

Ogăraru, 38 de ani, a ales să-şi lase mustaţă şi cioc pentru un calendar în care a pozat în scopuri caritabile, alături de alți colegi din generația care în 2006 a jucat semifinala Cupei UEFA. Veniturile vor ajunge în contul Fundaţiei Mihai Neşu.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
giuran
giuran  •  08 Martie 2018, 18:54

George Ogararu ... conform lui Talpan si CSA, jucator in trecere la Steaua si legenda FCSB

hitman222
hitman222  •  08 Martie 2018, 13:10
Postat de xnread pe 08 Martie 2018, 01:31

Bună seara. Desigur, păstrând proporțiile dl Ogararu se aseamănă cu un fiu al Amsterdamului și anume maestrul olandez Govaert Flinck discipol al renumitului Rembrandt van Rijn.:)

Mi degrabă cu Bruegel batranul:)))

conasu_boeru
conasu_boeru  •  08 Martie 2018, 12:38

Din păcate imaginea e a unui lăutar din anii 70 !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează