DIVERSE  ·  ANIVERSARE

FOTO David Beckham și Zinedine Zidane sărbătoresc 25 de ani de la lansarea ghetelor cu care aceştia au jucat în cariera lor

Joi, 07 Martie 2019, 12:36

Beckham şi Zidane sărbătoresc ghetele emblematice cu care aceştia au jucat în cariera lor. Renumitele Accelerators ale lui Zidane din '98 au primit un aspect revigorat şi aduc un omagiu succesului său din 1998 când a câştigat Balonul de Aur.

Adidas sărbătoreşte 25 de ani prin colecţia care include ghetele iconice Predator şi produse vestimentare sportive. 

Acestea au o suprafaţa superioară din piele aurie tip K cu accente albastre, roşii şi albe. Noile ghete includ patru seturi diferite de şireturi: auriu, albastru închis, alb şi roşu. Ghetele Predator Archive Pack dedicate lui David Beckham prezintă o nouă versiune a modelului Predator Precision, purtate pe teren de acesta în 2001. Ghetele sunt din piele albă tip K şi au limba în renumita culoare roşie.

Ele includ seturi de şireturi în două culori: alb şi roşu. Cele două re-interpretări Archive Pack Predator au fost lansate atât în varianta pentru jocul pe iarbă, cât şi pentru teren artificial.Un medic din Suceava, infectat cu COVID-19: ”Eu iau medicament pentru HIV, iar Flutur e în spital ca să nu dea socoteală. Sistemul lui mafiot ne-a adus aici”

Libertatea

Comentarii (1)

magic4ever  •  07 Martie 2019, 16:24

2 fotbalisti imensi...adevarate staruri!

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
14:30 Ciclism, Reluare

Turul Flandrei

Eurosport
18:00 Snooker, Reluare

Campionatul Jucătorilor

Eurosport
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
Program TV complet

Liga 1