GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  METROSPORT

FOTO Diva de la pupitrul știrilor! A lăsat cariera de fotomodel pentru a lucra în sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 aprilie 2017 00:00

Raluca Hogyes era în urmă cu aproape 10 ani unul dintre cele mai căutate modele din România pentru a participa la diferite evenimente mondene, prezentări de modă ale designerilor de la noi și foarte solicitată pentru ședințe foto și clipuri publicitare.

În 2009 i-a sunat telefonul și a ajuns de pe podiumul de modă la pupitrul știrilor sportive de la DigiSport!

Raluca este născută în noaptea de Revelion în decembrie 1987, iar la cei 29 de ani pe care îi are este una dintre cea mai apreciată prezentatoare din România, toată lumea având numai cuvinte de laudă pentru superba brunetă.

Chiar dacă a ales să aducă în casele microbiștilor cele mai noi informații, Raluca acceptă în continuare să pozeze în diverse reclame, iar fotografiile ei sunt extrem de apreciate, având mii de urmăritori pe profilul de Facebook.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează