GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPORT&BEAUTY

FOTO DJ-ul Diana Ramadan a făcut ravagii cu piesa „Caliente" și mărturisește: „Îmi place să înot și să fac sport în aer liber" 

Diana Ramadan, Rawanne +11   FOTO
Diana Ramadan, Rawanne

Articol de - Publicat duminica, 10 martie 2019 11:07

Diana Ramadan e cunoscută ca Rawanne, are zeci de concerte, în fiecare weekend o puteți asculta la Pro FM, dar nu lipsește din sala de sport.

A făcut ravagii cu piesa "Caliente", numărul 1 în topurile muzicale. A cucerit întreaga lume și are sute de concerte! Pe numele de scenă Rawanne, ieșeanca cu origini libaneze, pe lângă concertele și evenimentele muzicale pe care le are, e și DJ la Pro FM. Cântă de la vârsta de 5 ani, dar sportul face parte din marile iubiri ale artistei de 23 ani.

"Dacă mă întrebai ce reprezintă sportul pentru mine acum un an, ți-aș fi răspuns un chin! Acum însă, e un stil de viață. Am descoperit tipul de sport care mi se potrivește, am găsit antrenorul perfect care să mă îndrume, iar acum pot spune că îmi place să merg la sală și scuza «nu am timp» nu mai există pentru mine. Încerc să ajung de 3 ori pe săptămână. E adevărat că se întâmplă ca unele perioade să fie mai aglomerate, fie concerte, fie emisiuni la radio, dar de fiecare dată când am lipsit, am recuperat orele pierdute. Îmi place să înot și să fac sport în aer liber. De multe ori ies împreună cu prietenele mele la alergat", recunoaște Diana.

"Aveți nevoie de antrenor personal" 

Antrenorul personal al Dianei este Alexandra Șerban, cunoscută ca AlexaFitt. "Ea m-a făcut să iubesc mersul la sală, m-a învățat să lucrez corect și mi-a dat o mulțime de sfaturi în ceea ce privește alimentația. Mersul la sală, mai ales la început, necesită un antrenor personal. E foarte posibil ca tu să nu știi să lucrezi corect, să nu știi ce mișcări trebuie să faci pentru a-ți atinge obiectivele sau îți poți face mai mult rău, neștiind cum să îți protejezi coloana și articulațiile în efortul cu greutăți. Antrenorul te îndrumă și treptat ajungi să înveți ce e bine pentru corpul tău".

Chiar dacă merge săptămânal la sală, Diana recunoaște: "Nu țin un regim, dar încerc să am grijă la ce mănânc și când. Încă lucrez la acest aspect, având în vedere că programul meu e foarte diferit în fiecare zi. În momentul de față, încerc să fiu ordonată și să iau mesele principale la ore fixe. Sunt o persoană pofticioasă fie că vorbim de dulciuri, de mâncăruri picante sau de așa numitele «ronțăieli» dintre mese".

Diana Ramadan, Rawanne +12 FOTO

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează