GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ACHIZIȚIE

FOTO Djokovici şi-a cumpărat o supercasă în Miami! Sârbul a plătit aproape 9 milioane de euro!

Articol de Tibi DemeterJURNALISPORT - Publicat luni, 03 aprilie 2017 10:49

Novak Djokovici a fost forţat să renunţe la turneul de la Miami din cauza unei accidentări. În plan personal îi merge însă senzațional. Tocmai şi-a cumpărat o casă de 8,9 milioane de euro pe plaja de la Miami.

Ocupantul locului secund în clasamentul ATP are reşedinţa la Monte Carlo, dar la fel ca mulţi alţi sportivi are mai multe case.

Sârbul şi-a cumpărat două noi imobile în New York în schimbul a 11 milioane de dolari în total şi o altă încăpere luxoasă în Miami.

Locuinţa din Miami se află în zona Eighty Seven Park, o zonă plină de case spectaculoase şi unde trăiesc doar oameni foarte bogaţi. Nole îşi poate găsi liniştea în această zonă, find departe de aglomeraţia şi agitaţia oraşelor mari.

Casa din Miami are o piscină cu o privelişte uimitoare spre Ocean, dar şi trei dormitoare, două băi, o bucătărie luxoasă şi o cramă unde fostul lider mondial se poate relaxa în timpul său liber.

Construcţia care încă nu este finalizată este realizată de două firme din New York şi demonstrează din nou faptul că Djokovici îşi îndreaptă mai mult atenţia spre viaţa personală şi familie.

surse: dailymail.co.uk, tennisworldusa.org

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează