GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SHOW TV

FOTO » Eroul Duckadam a devenit căpcăunul Shrek! Moment incredibil petrecut la Antena 1: "Nu vreți mai bine să vă fac un transplant de cap?"

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 martie 2019 13:44

Joi seară, la Antena 1, a avut loc o nouă ediție a emisiunii "Scena misterelor" prezentată de Dan Negru. Șase personaje au urcat pe scenă, printre care Shrek, Ginghis Han, Noe și Fata Albastră din "Avatar".

"Cele mai complicate măști ale ediției sunt Shrek și Noe. Masca Shrek a avut acoperită trei sferturi din față. La demascare, a durat destul de mult să fie desprinsă de pe față, ba chiar a durut, însă vedeta din spatele măștii nu a comentat câtuși de puțin", spune Andreea Rădulescu, make-up artistul care conduce echipa de machiaj special.

Cine s-a aflat în spatele măștii Shrek? Legendarul portar al echipei Steaua, Helmut Duckadam! Ajutorul de mască a fost actorul Claudiu Bleonț. Momentul lui Duckadam a durat aproape 12 minute.

Dialoguri din emisiune în care Duckadam "Shrek" e ironizat pentru audiență

* replicile bolduite de mai jos aparțin actorului Claudiu Bleonț, aflat în dialog cu Helmuth Duckadam

scena misterelor 8 +3 FOTO

- Pentru ce-ați venit?
- Pentru un face lifting!
- V-a tăiat fața liftul. Se vede.
- Vreau să fiu frumos.
- Pentru asta traversați strada și mergeți la biserică. Acolo se fac minuni.

»»»»»»»

- Trebuie să rad obrajii. Buci aveți? Da! Și urechile și nasul... Cu instalația stați bine? Dacă aratăți și jos cum sunteți sus... E vai mama dumneavoastră! Nu vreți mai bine să vă fac un transplant de cap?
- Cât trebuie să aștept?
- 50-60 de ani! Dar poate aveți alte calități care să compenseze lipsa dumneavoastră de cap.
- Ce calități?
- Păi, poate sunteți norocos. Și muriți mai repede! Ha, ha, ha. Asta ar fi o idee!

»»»»»»»

- Ascultă, măi animalule! Deși mi-e greu să te pun în rândul animalelor... Eu am multă experiență de mic. Oricum, vreți cu anestezie?
- De ce mă întrebați?
- Cu anestezie avem o ofertă. Dacă vă tai o ureche vă dau cadou două silicoane.

»»»»»»»

 - E bine să operezi fără ochelari. E bine să nu vezi ce faci. El arată într-un asemenea hal... În ce hal arată el ceva iese bine.
- Dumneavoastră sunteți medic?
- Sunt cel mai modern. Se poartă acum în societate. Sunt medic... F A L S!

 

Zece vedete, împărțite în două tabere, au trebuit să ghicească cine se află în spatele măștilor. Diana Munteanu, Pepe, Cosmin Seleși, Maria Cârneci și Șerban Copoț au făcut echipă sub numele Galacticii, pe când Rona Hartner, Dorian Popa, Andrei Duban, Amna și Cezar Ouatu au fost în echipa Starurilor.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
kordell
kordell  •  15 Martie 2019, 14:56

Se poate mai jos de atat Her Helmuth ???

andyandrei2015
andyandrei2015  •  15 Martie 2019, 14:50
Postat de dakesis pe 15 Martie 2019, 14:28

a incasat salariul de la tatuca jijel pentru performanta de a reprezenta echipa fcfc? Oricum aia de la machiaj trebuiau sa ii puna doar o ureche verde. Cum a ramas cu pariul ala cu Mitrita. Deh, asa e la fcfcfc club, numai vorbe si nimeni nu isi tine cuvantul... Jos cu urechea, Ratusca!

fa pasi prostea,dukadam ,hagi sunt oameni uriasi care au reprezentat Romania cu succes,au mai aflat strainii de noi,parlitule!

dakesis
dakesis  •  15 Martie 2019, 14:28

a incasat salariul de la tatuca jijel pentru performanta de a reprezenta echipa fcfc? Oricum aia de la machiaj trebuiau sa ii puna doar o ureche verde. Cum a ramas cu pariul ala cu Mitrita. Deh, asa e la fcfcfc club, numai vorbe si nimeni nu isi tine cuvantul... Jos cu urechea, Ratusca!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează