GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  NUNTĂ

FOTO Fără reuşite fotbalistice, Tibi Bălan se revanşează în viaţa personală » Mijocaşul s-a însurat cu Andreea Bododel

FOTO: Facebook +1   FOTO
FOTO: Facebook

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 martie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 16 martie 2013 00:30

Fostul mijlocaş stelist a devenit tată la sfîrşitul lui 2012, fotomodelul Andreea Bododel dăruindu-i un băieţel. Cei doi au decis să-şi unească destinele în această lună, iar soţia fotbalistului a postat zilele trecute pe contul de facebook o poză de la nuntă.

Pus pe liber de Steaua în această iarnă, Tibi Bălan, în vîrstă de 32 de ani încearcă să bifeze cîteva realizări măcar pe plan personal.

Andreea Bododel, în vîrstă de 23 de ani a devenit cunoscută după scandalul provocat de un pictorial în ipostaze provocatoare, realizat în incinta unui liceu, în anul 2011. (Vezi FOTO)

Actuala soţie a lui Bălan a fost dansatoare şi model în trecut, devenind o apariţie obişnuită în presa de scandal, după o legatură cu Liviu Vîrciu.

Legăturile cu personaje mondene nu îi sunt străine nici lui Tibi Bălan. Înainte să o cunoască pe Bododel, fotbalistul a avut o relaţie cu manechinul Iulia Roşca.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
BindenDanDat
BindenDanDat  •  21 Mai 2023, 18:01

Casa de poatră, Tibi!! Bravo, e frumoasă!

simohayha
simohayha  •  20 Martie 2013, 19:08

Casa de piatra, Tibi!

tonciumarin
tonciumarin  •  16 Martie 2013, 20:15

Casa de piatra,Tibi,avem amintiri placute despre tine cat ai fost la Rapid !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează