GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  VACANȚĂ

FOTO Singură și neconsolată » Ioana Tamaș l-a lăsat pe Gabi la muncă în folosul comunității și a plecat să se relaxeze în Grecia

Ioana Tamaș +15   FOTO
Ioana Tamaș

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 iunie 2019 19:31

Ioana, soția lui Gabi Tamaș, se află zilele acestea în vacanță în Grecia, dar se pare că e fără fotbalistul român, care încă trebuie să muncească în folosul comunității în Israel.

Frumoasa antrenoare de fitness a postat pe contul său de Instagram numai poze în care era singură, în ipostaze hot.

Gabi Tamaș e obligat să muncească în folosul comunității la spitalul Rambam din Haifa timp de două luni, începând cu 15 mai 2019. Fotbalistul lui Hapoel Haifa a fost în arestul poliției israeliene timp de șapte zile, după ce a fost prins conducând sub influența băuturilor alcoolice cu o viteză de 205 km/h. A fost eliberat pe 1 aprilie și a stat mai bine de o lună în arest la domiciliu. (Detalii AICI).

ioana tamas 4 +16 FOTO

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează