GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPORT&BEAUTY

FOTO Irina Baianț, soprana care a impresionat la evenimentul dedicat Simonei Halep: „Fac sport pe scenele și în culisele operelor”

Irina Baianț +20   FOTO
Irina Baianț

Articol de - Publicat duminica, 21 iulie 2019 08:55

Soprana Irina Baianț a jucat tenis timp de aproape 10 ani, iar în această săptămână a susținut un recital în fața Simonei Halep, după ce aceasta a câștigat titlul la Wimbledon.

Festivitatea dedicată Simonei a avut și câteva momente artistice. Soprana Irina Baianț a cântat melodia lui Whitney Houston – „One moment in time”, una dintre preferatele sportivei.

„Am participat la un eveniment istoric. Îmi va rămâne în suflet pentru tot restul vieții”, spune Irina.

Superba artistă de 29 de ani e o mare iubitoare de sport. „A fost una dintre marile mele pasiuni în copilărie și a rămas, pentru că am practicat 9 ani tenis de câmp, dar am ales să continui cu muzica atunci când lucrurile au devenit foarte serioase și nu mai aveam timp și de antrenamente, și de muzică, la nivel de înaltă performanță. Merg să joc tenis cât de des pot. În rest, fac ture de parc sau antrenamente în aer liber”, dezvăluie soprana.

Artista cântă foarte des pe marile scene ale lumii și are sute de spectacole de operă, operetă și musical la activ: „În ultima vreme am avut un program extenuant, cu multe deplasări și concerte, așa că sala au reprezentant-o orele de alergătură pe scenele și în culisele operelor la care am fost invitată să cânt, dar și repetițiile intense pentru rolul adorabil pe care îl interpretez în musicalul «My Fair Lady». În pregătirea unui spectacol îmi folosesc toată energia, un soi de antrenament, într-un alt cadru”.

La evenimentul dedicat Simonei Halep, Irina și-a făcut apariția într-o ținută spectaculoasă, de culoare albă, cu aplicații argintii, și a impresionat publicul de pe Arena Națională. „Sunt o gurmandă! Mâncarea bună îmi provoacă o reală bucurie și sunt genul de om care chiar gustă cu poftă din plăcerile nevinovate ale artei culinare”, recunoaște artista.

Superba soprană va putea fi admirată și de publicul din România jucând într-o nouă reprezentație a musical-ului „My Fair Lady”, în fascinantul rol al Elizei Doolittle, ce va avea loc în data de 2 octombrie 2019, la Sala Palatului din București.

Irina Baianț +21 FOTO

„Am avut mai mulți antrenori de-a lungul timpului și recunosc că sunt adepta antrenamentelor sub supraveghere, pentru că mă motivează și reușesc să obțin rezultate mai rapid și mai sănătos decât o putem face singuri”
Irina Baianț, soprană

vezi și:

FOTO Irina Baianț a atras toate privirile la festivitatea dedicată Simonei Halep » Superba soprană e cunoscută în toată lumea și a stat la masă cu Vladimir Putin!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează