GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GLOBURILE DE AUR

FOTO Like pentru Nadia » Actori renumiţi au dorit să se pozeze alături de Nadia Comăneci la Globurile de Aur

Salma Hayek +4   FOTO
Salma Hayek

Articol de - Publicat marti, 13 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 12 ianuarie 2015 22:30

Fosta gimnastă a asistat la gala Globurile de Aur 2015 şi apare în fotografii care au devenit virale pe net

Nadia Comăneci a fost prezentă la gala Globurile de Aur 2015, desfăşurată duminică noapte la Los Angeles, unde a a pozat alături de actori renumiţi, printre care şi cei premiaţi: Julianne Moore, cel mai bun rol principal feminin într-un film şi Patricia Arquette, cea mai bună actriţă în rol secundar într-un lungmetraj.

Nadia a postat pe pagina sa de Facebook cîteva fotografii în care apare alături şi de Katie Holmes, Jennifer Aniston, Jennifer Lopez şi Salma Hayek, cea din urmă devenind virală pe internet, primind cele mai multe aprecieri şi fiind cea mai distribuită în reţeaua de socializare. Această poză a uimit prin faptul că Nadia rîde în hohote, în timp ce actriţa de origine mexicană, care îşi lasă capul pe umărul fostei gimnaste, este foarte serioasă, chiar tristă.

"The Grand Budapest Hotel", de Wes Anderson, şi "Boyhood", de Richard Linklater, au primit trofeul la categoria cel mai bun film-comedie, respectiv cel mai bun film-dramă.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează