GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DECIZIE

FOTO Mario Iorgulescu a fost dat în urmărire de Poliția Română! Cum e descris fiul președintelui LPF pe site

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 martie 2020 17:49

Mario Iorgulescu (24 de ani), fiul președintelui LPF, a fost dat în urmărire de Poliția Română, după ce Parchetul a venit cu propunerea de arestare preventivă. 

Mario e acuzat de săvârșirea infracțiunilor de omor și conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Profilul lui Iorgulescu Gino-Mario a apărut astăzi pe site-ul Poliției Române, în secțiunea „Persoane urmărite”. Fiul președintelui Ligii Profesioniste de fotbal este descris astfel: „Înălțimea 191 cm, frunte lată, nas drept, ochi căprui, păr șaten, corpolență atletică, tatuat pe mâna stângă, cicatrici vechi pe antebrațul mâini drepte”.

FOTO Mario Iorgulescu a fost dat în urmărire de Poliția Română! Cum e descris fiul președintelui LPF pe site
Profilul apărut astăzi pe site-ul Poliției Române

Cronologia cazului lui Mario Iorgulescu

  • 8 septembrie 2019: Mario Iorgulescu a produs un grav accident de circulație pe Şoseaua Chitilei în care şi-a pierdut viaţa un tânăr de 24 de ani. Iorgulescu conducea un Aston Martin model DBS și în coliziune frontală avea 143 km/h.
  • 8 septembrie: Fiul șefului LPF a fost internat la Spitalul Universitar de Urgență Elias București, Secția ATI. Organele de urmărire penală s-au deplasat la spital pentru aducerea la cunoștință a calității procesuale și a acuzațiilor.
  • 11 septembrie: Au venit rezultatele analizelor toxicologice, iar Mario a ieșit pozitiv la testul pentru consumul de cocaină. În plus, o concentraţie de 1,96 g/l alcool pur în sânge la momentul primei prelevări a mostrelor biologice şi de 1,76 g/l alcool pur în sânge la momentul celei de-a doua prelevări.
  • 19 septembrie: Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de suspectul Iorgulescu Gino-Mario sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.
  • 23 septembrie: Suspectul fost externat pentru a fi transportat la o clinică de terapie intensivă din Italia, unde a rămas internat până la data de 07 octombrie, când a fost externat și preluat de un institut de reabilitare psihiatrică din Italia.
  • 2 octombrie: A fost emis un ordin european de anchetă, activitatea fiind dispusă de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti și fiind finalizată de autorităţile judiciare italiene la data de 23 octombrie.
  • 31 octombrie: Mario Iorgulescu este internat la o altă clinică din Italia, unde se află și în prezent.
  • 20 decembrie: A fost pusă în mișcare acțiunea penală împotriva lui Iorgulescu jr. pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe, inculpatul fiind citat pentru aducerea la cunoştinţă a noii calităţi procesuale.
  • 21 decembrie: Mario Iorgulescu nu s-a prezentat în fața achetatorilor, atunci când a fost citat. Fiul șefului Ligii, invocând, prin apărătorii săi, motive de natură medicală, solicitând ca activitățile să fie efectuate tot prin procedură judiciară internațională.
  • 23 ianuarie 2020: A fost schimbată încadrarea juridică a faptelor, din infracțiunile de ucidere din culpă și conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe în infracțiunile de omor și conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
  • 23 ianuarie: A fost emis un nou ordin european de anchetă, vizând audierea lui Mario Iorgulescu, cu aducerea prealabilă la cunoștință atât a calității de inculpat, cât și a schimbării încadrării juridice, activitate adusă la îndeplinire de autorităţile judiciare italiene la data de 12 februarie 2020.
  • 17 februarie: A fost sesizat Tribunalul București cu propunerea de arestare preventivă a inculpatului pentru săvârșirea infracțiunilor de omor și conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
  • 5 martie: Tribunalul București a decis arestarea în lipsă a lui Mario Iorgulescu. Acesta poate face apel la decizia judecătorilor.

Citește și:

Mario Iorgulescu a primit mandat de ARESTARE! Autoritățile încep procesul de extrădare din spitalul din Italia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
sasesase
sasesase  •  06 Martie 2020, 20:53
Postat de mosierul pe 06 Martie 2020, 18:46

... dacă o să îl văd pe ăsta , adus în cătușe in arestul poliției și cu o ceată de ziariști , reporteri cu camere in urma lui atunci într-adevăr justiția incepe sa fie așa cum trebuie... să îi văd cu cătușe și pe cei care taie ilegal pădurile, cred că cer prea mult...

Oprește te! Ceri foarte mult și nici moș Crăciun nu te poate ajuta din păcate....

1045286738821635
Dani Corban  •  06 Martie 2020, 20:32

"cicatrici vechi pe antebrațul mâini drepte" - Analfabeții Poliției Române prestează si de la birou, nu doar pitiți în boschete. De fiecare dată când am interacționat cu un polițist (amendă, avertisment, plângere etc.) mi-au sărit în ochi, pe lângă miserupismul organului, incompetența și agramatismul. Teoretic, polițiștii români dau examen greu de limba română (printre altele). ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  06 Martie 2020, 20:07

...saracu baiat ...da ...pe cine a omarat ?

Vezi toate comentariile (22)
Comentează