GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  NUNTĂ

FOTO Melissa Satta » S-a iubit cu Vieri şi Matteo Ferrari, acum se mărită cu Boateng

Foto: Corriere dello Sport +4   FOTO
Foto: Corriere dello Sport

Articol de - Publicat vineri, 18 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 18 ianuarie 2013 16:48

Kevin Prince Boateng, jucătorul lui AC Milan a anunţat într-un interviu pentru revista Vanity Fair că în acesta an se va căsători cu iubita sa, Melissa Satta.

Planurile de nuntă datează de anul trecut. După Campionatul European din vară, Boateng a declarat pentru Corriere dello Sport: ”Vrem să avem o familie şi ne-am decis să ne căsătorim, dar nu există încă nicio dată stabilită”.

Melisa Satta lucrează în televiziune şi a mai avut relaţii cu doi fotbalişti italieni cunoscuţi: Christian Vieri şi Matteo Ferrari. Iubita lui Boateng, în vîrstă de 27 de ani a fost logodită şi cu un om de afaceri italian, Gianluca Vacchi.

Înainte să ajungă la altar, Boateng va participa la Ziua Internaţională pentru Eliminarea Discriminării Rasiale, care se va desfăşura pe 21 martie, la Geneva. Atacantul milanez a fost invitat ieri de Naţiunile Unite la această manifestare, pentru că în acest an evenimentul care datează din 1966, se va axa pe rasismul din sport, informează site-ul oficial al celor de la AC Milan.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
dori26
dori26  •  18 Ianuarie 2013, 17:18

incet incet gsp.ro devine cancan.ro

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  18 Ianuarie 2013, 17:06

Foarte frumos articol ...adoram acest gen de articole ...ar trebui sa avem minim 10 pe zi ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close