GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ROMÂNIA - MAE

FOTO Naționala feminină de fotbal a jucat un meci cu selecționata Ministerului Afacerilor Externe

Foto: Raed Krishan +8   FOTO
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 iunie 2017 19:35

Echipa națională de fotbal feminin a României a jucat un meci demonstrativ împotriva selecționatei Ministerului Afacerilor de Externe, echipă formată din bărbați.

Amabasadorul Turkmenistanului la București, Shohrat Jumayev, și reprezentanți ai Ambasadei din Peru au făcut parte din primul "11" introdus pe teren de selecționata corpului diplomatic.

În urma a două reprize a câte 45 de minute fiecare, selecționata Ministerului Afacerilor de Externe a câștigat partida cu scorul de 8-4. Pentru echipa feminină a României au înscris Cristina Carp, de două ori, Florentina Olar și Mara Bâtea.

Echipa națională de fotbal feminin a României a jucat în premieră un meci pe Arena Națională. Meciul s-a desfășurat cu porțile închise.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează