GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPORT&BEAUTY

FOTO O artistă româncă și pasiunea ei pentru sport: "Fac wakeboarding, snorkeling și scuba diving!"

+3   FOTO
"Lumea e a mea!", spune Alexia, bucurându-se de o vacanță superbă în Maldive

Articol de - Publicat duminica, 04 noiembrie 2018 10:07

"Zâmbește, bucură-te și iubește!" este motto-ul după care se ghidează Alexia Țalavutis, artistă pasionată de sport încă de la 4 ani, care visează să cânte imnul României pe stadion.

Alexia Țalavutis își face debutul solo în industria muzicală. Fosta membră a trupei Lala Band cântă și dansează din copilărie, iar piesa "Lumea Mea" este primul ei hit. "Filmările au durat 16 ore si m-am bucurat de fiecare moment. Aș fi putut să filmez o săptămână întreagă, fără pauză, fiindcă pe platou mă simt în largul meu, la fel ca pe scenă", spune artista de 28 de ani a celor de la CAT Music.

Născută în Constanța, Alexia a prins gustul sportului încă din copilărie, iar de atunci nu trece o zi fără să practice diferite activităţi sportive: "De mică am făcut sport de performanță, dans sportiv, și am înțeles repede ce înseamnă munca și disciplina unui sport. Dar, în egală măsură, sportul mă eliberează și mă ajută să mă relaxez".

Alexia recunoaște pentru Gazetă: "Merg la sală și încerc să ajung să mă antrenez de 3 ori pe săptămână. Am descoperit în ultimii ani CrossFit-ul, îmi place că în timpul antrenamentului fac cardio, lucrez cu propria greutate și exersez toate grupele musculare. Îmi plac mult și sporturile acvatice, așa că oricând aș face wakeboarding, snorkeling și scuba diving".

Pe lângă muzică, Alexia e și actriță, având mai multe roluri în serioase românești. Iar ca să fie impecabilă a apelat la serviciile unui antrenor personal care să o ajute cu sportul.

"Mă ghidează și îmi pregătește antrenamentele să tonifiez zonele pe care eu vreau să insist. Am și un program pe care îl respect și care se numește Intermittent Fasting, adică în timpul zilei mănânc doar într-un interval de 6 ore. Îmi plac mult burgerii și de la ei mă abțin cu greu. În weekend mai fac excepții!"

Atunci când timpul îi permite, constănțeanca merge pe stadion și are și un vis pe care vrea să și-l împlinească: "Prima dată am fost pe stadion acum 7 ani, când s-a inaugurat Arena Națională. Atunci când am timp mai merg cu prietenii, îmi place atmosfera. Dacă tot vorbim de senzația de acolo, cel mai mult îmi doresc să cânt imnul României în deschiderea unui meci".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
tataika
tataika  •  04 Noiembrie 2018, 13:45

andrei craitoiu, un "ziarist"...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează