GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SUA

FOTO O mai știți pe "McKayla is not impressed"? Acum e superhot! Cântă, joacă în filme și e fotomodel!

Articol de GSP - Publicat marti, 16 august 2016 10:00

Acum 4 ani la Londra, McKayla Maroney a devenit celebră pentru prestațiile sale la gimnastică, dar și pentru că mimica sa a ajuns subiectul unui meme care este încă "în activitate".

Supărată că a luat doar argintul, McKayla s-a strâmbat după medalia de la sărituri și a intrat în istorie.

Acum, americanca de 20 de ani originară din California s-a lăsat de sportul de performanță din cauza accidentărilor repetate și s-a concentrat pe muzică și actorie. Postează regulat pe conturile de socializare, devenind o mică vedetă pe Instagram. În timpul competiției de la Rio a fost invitat permanent la Good Morning America.

În galeria foto puteți vedea imagini postate de McKayla pe conturile de socializare!

Save

Save

Save

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
226367707764117
Angelcry Void  •  18 August 2016, 10:09

Ce frumusica era. Toti banii din sport cheltuiti sa se faca "superhot". Buna de intarcat copii ca sa fiu si eu rau..

spinoza
spinoza  •  16 August 2016, 15:15

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lovesexanddrugs
lovesexanddrugs  •  16 August 2016, 13:52

in ziua de azi toate c** se fac cantarete si actrite ( vezi stoya..) Nu stiu unde vedeti voi frumusetea.. Arata de zici ca a cazut pe scari. Iar peste 5 -10 ani o sa arate ca o statuie fara expesie faciala. Era mult mai frumoasa inainte. Dar aparent celor cu IQ sub 50 le plac botul de rata.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează