GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  BULGARIA

FOTO Petrecere mare în Bulgaria! Gică Popescu, la nunta fiicei lui Hristo Stoicikov

Foto: Mundo Deportivo
Foto: Mundo Deportivo

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 august 2016 20:34

Fiica cea mică a lui Hristo Stoicikov, Cristina, s-a căsătorit astăzi în orașul bulgar Pravets, eveniment ce a generat un entuziasm foarte mare printre vecinii noștri.

Printre invitații la nunta fiicei legendarului fotbalist bulgar s-au aflat fostul lui coechipier de la Barcelona, Gheorghe Popescu, sau celebrul Josep Maria Minguella, agentul care l-a descoperit pe Messi și care i-a avut sub contract de reprezentare pe Maradona, Stoicikov, Rivaldo, Guardiola, scrie Mundo Deportivo.

Stoicikov a apărut într-o formă de senzație la nunta fiicei sale, fiind vizibil mai slab decât ultima dată când a apărut în presă, mai notează jurnaliștii spanioli. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
458679717614506
Serban Ionescu  •  28 August 2016, 08:56

Casa de piatra ,fericire si multi ani de viata!! Stoicikov unul din marii fotbalisti ai planetei, un frumos nebun al fotbalului!Prieteniile din fotbal arata ca oamenii pot fi apropiati indiferent de natie!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează