DIVERSE  ·  METROSPORT

FOTO Război total! Balotelli către fosta lui iubită: ”Nici măcar un selecționer nu a avut așa mulți fotbaliști ca tine”

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 mai 2018 10:17

Au fost la un pas să se căsătorească, însă acum nu se mai suportă deloc. Mario Balotelli și Fanny Neguesha sunt din nou în centrul unui conflict major.

Totul a pornit de la un mesaj postat de atacantul de la Nice pe contul său de Instagram. ”Bine zicea Pablo Escobar: banii nu cumpără iubirea, dar fac femeile fără moravuri să se îndrăgostească”, a scris Balotelli.

Fosta lui iubită s-a simțit vizată și i-a răspuns imediat: ”Dacă ai fi o persoană bună ți-ai fi găsit deja o iubită. În schimb, vorbești de femei fără moravuri. Tu ești cel care le caută. Fără răutate, eu sunt îndrăgostită și fericită”.

Atacantul s-a enervat la această replică și i-a dat un răspuns tăios: ”Cine știe de ce s-a simțit tocmai ea. Nici măcar un selecționer nu a avut așa mulți fotbaliști. Poate nici măcar un agent. Zidari, postași, chelneri, faceți un pas în față, sigur veți avea o șansă cu ea. Pentru că nu îi pasă de bani și de faimă, nu e așa? Am doi copii minunați și îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu ești tu mama lor. Motivul? Deoarece a fi o doamnă educată, cu valori morale, nu intră deloc în planurile tale. Eu nu distrug familii.”

Balotelli și Fanny Neguesha au fost împreună în perioada 2012-2014. Cei doi s-au despărțit în momentul în care fotbalistul a semnat cu Liverpool. În prezent, Fanny e logodită cu Mario Lemina, fost fotbalist la Juventus, acum la Southampton.Și-a drogat rudele, apoi le-a tăiat gâturile cu un topor. Anunțul făcut acum despre femeia care și-a ucis familia pentru că s-a opus relației ei cu un tânăr mai sărac
Libertatea
Comentarii (2)
Nicu Catana  •  12 Mai 2018, 13:25

bulletproof  •  11 Mai 2018, 15:13

Cred ca nici nationala Italiei, începând din anii '70 , n'a avut atâtia fotbaliști !

Vezi toate comentariile (2 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
13:30 Tenis, WTA
Turneul din Doha
Digi 2
17:30 Fotbal, Liga 1
Poli Iași - Voluntari
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, Liga 1
CFR Cluj - FC Argeș
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga 2
St.Pauli - Hamburger
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
22:00 Fotbal, La Liga
Real Madrid - Real Sociedad
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
22:00 Fotbal, Premier League
Everton - Southampton
Eurosport
Program TV complet
Liga 1