GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  LANSARE

FOTO Reportaj GSP.ro » Nadia, Hagi şi Năstase, antrenori pentru o zi

Foto: Cristi Preda +4   FOTO
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 26 aprilie 2012 00:00 / Actualizat joi, 26 aprilie 2012 20:36

Nadia Comăneci a lansat un nou program în cadrul fundaţiei sale. La acest eveniment Gheorghe Hagi şi Ilie Năstase au ţinut să îi fie aproape.

Fundaţia " Nadia Comăneci" a lansat astăzi programul MiniMe. Acest program are ca obiectiv dezvoltarea fizică şi intelectuală a copiilor. Nadia a coordonat una din orele cursului MiniMe Sportiv. Fosta mare gimnastă a vorbit copiilor cu vîrste cuprinse între 3 şi 6 ani despre importanţa practicării sportului. Aceasta chiar s-a implicat şi a ajutat copiii să execute diferite exerciţii la aparatele din sala de sport. Centrul Minime include o sală de sport pentru cei mici şi o sală atelier, unde sunt organizate programe sportive, cursuri de dezvoltare personală, cultură generală şi aptitudini pentru copii.Întreg programul a fost plin de energie, iar Ilie Năstase nu s-a putut abţine şi s-a alăturat copiilor.

Năstase s-a distrat pe seama Nadiei
La scurt timp după ce a intrat în sală, Ilie Năstase a început să facă pe antrenorul. Acesta a luat copiii şi i-a ajutat să se rostogolească. Fostul mare tenismen nu s-a putut abţine şi chiar a încercat şi el acest procedeu, moment în care toată sala a început să rîdă. În timp ce Nadia îşi coordona copiii, Ilie Năstase a continuat în aceeaşi notă amuzantă. "Nadia, tu trebuie să ajuţi copiii să se dea peste cap, iar eu voi ajuta mamicile", s-a distrat fostul tenismen.

Hagi a venit să caute viitorul academiei sale
Gheorghe Hagi a preferat să stea pe margine în timp ce Nadia şi Ilie Năstase erau în mijlocul copiilor. Acesta s-a amuzat copios pe seama glumelor fostului tenismen şi chiar a oferit cîteva indicaţii pentru noi exerciţii. În timp ce copiii alergau şi executau procedeele, Hagi a rămas cu ochii aţintiţi pe un puşti, pe care l-a sfîrşitul orei chiar l-a ofertat pentru un transfer la academia sa de fotbal: "După ce faci doi ani de gimnastică şi împlineşti 7 ani, te astept la academia mea de fotbal. Trebuie să te pregăteşti aici pentru a ajunge un mare fotbalist", i-a spus Hagi micuţului. Nadia nu a rămas pasivă la auzul acestei oferte şi l-a certat pe bunul ei prieten: "Ce faci Gică? Ai venit aici să îmi furi copiii?", a fost răspunsul Nadiei.

Vrea să extindă proiectul, aşa cum este şi în SUA
Fosta mare gimnastă a declarat că este foarte important pentru un copil ca acesta să înceapă de mic să facă sport. Deşi este primul proiect de acest gen din România, Nadia vrea să îl ducă mai departe şi să îl extindă cît mai mult. " În America acest gen de program este normal. Sper ca şi la noi să fie adoptat cu succes. Vreau să extind cît pot de mult acest proiect. Vom încerca să mai deschidem cîteva săli în scurt timp", a menţionat Nadia.

Nadia crede în gimnaste
Nadia a făcut referire şi la lotul gimnastelor care se pregăteşte pentru Olimpiada de la Londra. Acesta crede că se pot obţine rezultate bune, deşi în ultimul timp rezultatele nu au mai fost atît de bune cum erau în trecut. " Fetele au posibilitatea să facă o figură bună la Londra. Am mare încredere în ele pentru că muncesc foarte mult şi sunt bine pregătite. Sunt sigură că vor avea rezultate foarte bune." a precizat Nadia Comăneci.

Năstase s-a luat de prim-ministru
La conferinţa de presă de la sfîrşitul evenimentului, Ilie Năstase s-a declarat nemulţumit de faptul că statul nu ajută cu nimic promovarea sportului. Acesta a avut un atac la adresa primului ministru şi l-a taxat pe acesta pentru indiferenţă. "Dacă primul ministru spune că nu este nevoie de sport, atunci nu este nevoie nici de sănătate" , a fost reacţia ironică a lui Ilie Năstase.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
ionut.07
ionut.07  •  26 Aprilie 2012, 22:15
Postat de imperator pe 26 Aprilie 2012, 22:03

Da corect , Steaua e vinovata ca Prazarii nu joaca ...... prazareste !

Bre..."confundasi " articolele:))N-au treaba "prazarii" aici:)))

imperator
imperator  •  26 Aprilie 2012, 22:03

Da corect , Steaua e vinovata ca Prazarii nu joaca ...... prazareste !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează