GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  MONDEN

FOTO S-au ales cele mai frumoase WAGS din Bundesliga » Surpriza de pe primul loc

Scarlett Gartmann s-a clasat pe locul 3 +11   FOTO
Scarlett Gartmann s-a clasat pe locul 3

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 aprilie 2016 19:13

Microbiștii din Germania au fost invitați să voteze care iubită sau soție de fotbalist este cea mai frumoasă.

Pe primul loc a ieșit Ina Toennes, iubita jucătorului Dennis Aogo de la Schalke 04. Ea e de profesie fotomodel și a strâns cele mai multe voturi.

La mică distanță de ea s-a aflat Annelie Alpert, iubita portarului de la Mainz, Loris Karius. Podiumul a fost completat de un alt fotomodel, Scarlett Gartmann, o tânără care e împreună cu Marco Reus.

În top 10 au mai prins locuri: Ann Kathrinn (Mario Gotze), Lisa Muller (Thomas Muller), Aline Brun (Javi Martinez), Nastassja Beutler (Burki), Claudia (soția lui Philipp Lahm), Cathy Fischer (Hummels) și Maria Pletz (Schulz).

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
838053376273906
Popovici Mircea  •  20 Aprilie 2016, 20:43

Ce e aia cele mai frumoase WAGS ?????? Daca tot sunteti engleziti si mondeni, spuneti-ne si noua muritorilor de rand ce inseamna pe romaneste WAGS? Ca sa stim si noi daca cele alese sunt cele mai frumoase de unde, din cartier, din oras, din judet, din tara...... ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează