GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPORT&BEAUTY

FOTO SEXY 5 » TOP cele mai frumoase apariții din România care au încântat, în 2019, la rubrica „Sports & Beauty” din Gazetă

Articol de - Publicat duminica, 29 decembrie 2019 09:54

Gazeta a ales cele mai frumoase cinci artiste din România care au fost publicate în paginile ziarului la rubrica “Sport&beauty”.

Roxana Nemeș


Face senzație cu pozele senzuale postate din vacanța din Insulele Bermude, acolo unde a stat la soare pe yacht-uri de lux și a făcut sporturi nautice. "Mie îmi place foarte mult sportul și de foarte multe ori mă trezesc de dimineață foarte devreme să merg la sală. Sunt matinală, nu mi-e foarte greu. Sunt zile când ajung în sală de la 6 dimineața pentru că îmi dă un tonus foarte bun. Nu prea țin diete, dar mă bucur foarte mult că am ajuns la un echilibru. Îmi cunosc foarte bine corpul și asta e un lucru foarte important. Când simt că mi-e foame mănânc puțin. Îmi permit să mănânc la orice oră. Toată viața am făcut sport! Îmi dă o stare foarte, foarte bună. Am avut și antrenor personal care îmi zicea ce trebuie să fac", dezvăluie Roxana.

Alexandra Stan

FOTO SEXY 5 » TOP cele mai frumoase apariții din România care au încântat, în 2019, la rubrica „Sports & Beauty” din Gazetă

Își înnebunește fanii pe Instagram cu pozele senzuale, dar secretul stă în multe ore de mers la sala de fitness, acolo unde trage tare de fiecare dată. "Am diferite activități prin care am grijă de corpul meu. Fac plimbări pe jos, cu bicicleta. Nu există o zi fără să fac mișcare. Merg cam de 3 ori pe săptămână la sală și mă lupt cu aparatele. A devenit o obișnuință să îmi iau în bagaje și outfit-ul sport, cu toate că eu merg să susțin un concert, dar de cele mai multe ori, hotelurile în care stau au și sală de sport și profit de asta să mă mențin în formă. Mi-a plăcut sportul din copilărie. De la simplul alergat prin fața blocului, până la lecții de balet. Am făcut 4 ani de balet în copilărie. Am fost mereu foarte activă!", spune vedeta.

Irina Baianț

FOTO SEXY 5 » TOP cele mai frumoase apariții din România care au încântat, în 2019, la rubrica „Sports & Beauty” din Gazetă

Soprana a jucat tenis timp de aproape 10 ani, acum cântă foarte des pe marile scene ale lumii și are sute de spectacole de operă, operetă și musical la activ. "Sportul a fost una dintre marile mele pasiuni în copilărie și a rămas, pentru că am practicat 9 ani tenis de câmp, dar am ales să continui cu muzica atunci când lucrurile au devenit foarte serioase și nu mai aveam timp și de antrenamente, și de muzică, la nivel de înaltă performanță. Merg să joc tenis cât de des pot. În rest, fac ture de parc sau antrenamente în aer liber. Sunt o gurmandă! Mâncarea bună îmi provoacă o reală bucurie și sunt genul de om care chiar gustă cu poftă din plăcerile nevinovate ale artei culinare", dezvăluie Irina.

Carmen Simionescu

FOTO SEXY 5 » TOP cele mai frumoase apariții din România care au încântat, în 2019, la rubrica „Sports & Beauty” din Gazetă

Are 21 de ani este extrem de sexy și atrage likeurile ca un magnet. Artista nu lipsește din sala de sport, acolo unde se pune pe picioare de fiecare dată. Mai ales acum după ce-a născut de câteva luni."Un corp frumos și sănătos ajută la încrederea în sine. Deci sportul nu trebuie să lipsească din viețile noastre. Fiecare mușchi din corpul nostru este important. Încălzirea contează foarte mult, când vine vorba de sport. Un mușchi încălzit funcționează la un nivel mai înalt și, prin asta, evităm afecțiuni sau alte probleme cum ar fi întinderile sau, mai grav, fracturile. Încep cu gâtul și apoi fiecărei secțiuni de mușchi îi aloc câte două minute de încălzire", recunoaște.

Elena Gheorghe

FOTO SEXY 5 » TOP cele mai frumoase apariții din România care au încântat, în 2019, la rubrica „Sports & Beauty” din Gazetă

Merge la sala de fitness, îi place să alerge și să se plimbe cu bicicleta prin parc, dar recunoaște că marea dragoste e înotul. "Fac zilnic sport pentru că e important pentru mine. Trebuie să facem sport fiecare dintre noi, să mergem la sală sau să dăm o tură cu bicicleta prin parc. Să alergăm, să facem mișcare, să scăpăm astfel de griji și de probleme. Să ne ocupăm de noi cel puțin jumătate de oră pe zi, atunci când trebuie să facem mișcare. Eu merg la sală, unde fac exerciții cardio, dar și o mulțime de abdomene. Iubesc să înot și vă garantez că sportul este cel mai bun remediu antistres. Chiar e cea mai bună metodă de relaxare. Uit de absolut tot atunci când intru în sală", spune Elena.

FCSB - CRAIOVA // GALERIE FOTO Oltence fierbinți » Iubitele fotbaliștilor de la Craiova punctează decisiv: Andreea, secretul lui Mihăilă ;)

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
creeperno999
creeperno999  •  30 Decembrie 2019, 23:21

Wow

Vezi toate comentariile (1)
Comentează