GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  REAL MADRID

FOTO Thibaut Courtois nu se mai ascunde! Ea e blonda care l-a cucerit pe goalkeeperul lui Real Madrid

Alba Carillo FOTO: Instagram +15   FOTO
Alba Carillo FOTO: Instagram

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 februarie 2019 19:59

Thibaut Courtois (26 de ani), portarul lui Real Madrid, a confirmat relația cu modelul spaniol Alba Carrillo (32 de ani).

Belgianul Courtois s-a despărțit de mama celor doi copii ai săi, Marta, în luna aprilie 2018. Relația cu Alba, renumită prezentatoare TV și model în Spania, a început în preajma Crăciunului.

Pentru frumoasa blondă nu este prima relație cu un sportiv celebru. Alba Carrillo a fost căsătorită până în 2017 cu jucătorul de tenis Feliciano Lopez, iubindu-se printre alții și cu fostul pilot Fonsi Nieto.

prima +16 FOTO

Vezi și: 

FOTO Ingrid de Oliveira a vorbit pentru prima dată după scandalul sexual: „Toată lumea avea Tinder! Am primit materiale porno”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close