DIVERSE  ·  STADION

FOTO Un nou stadion din România se va reabilita: "Va beneficia de două tribune principale, nocturnă, hotel"

Joi, 27 Iulie 2017

Firma de construcții Erbașu va fi cea care se va ocupa de reabilitarea și modernizarea stadionului Municipal din Turnu Măgurele, județul Teleorman.

"Reabilitarea și modernizarea complexului sportiv al stadionului Municipal din Turnu Măgurele, județul Teleorman este în curs de execuție.

După finalizarea lucrărilor, stadionul va beneficia de 2 tribune principale cu un total de 1394 scaune, nocturnă, hotel cantonament, vestiare și spații adiacente", se arată pe pagina de facebook a firmei de construcții.

Arena din Turnu Măgurele este al doilea stadion din Teleorman propus pentru modernizare după cel din Alexandria. Echipa locală din Turnu Măgurele nu a fost niciodată în istorie mai sus de Liga a 2-a. În plus, șeful PSD și cel mai puternic om politic în acest moment, Liviu Dragnea, este din Teleorman.

4.200.000 €ar urma să coste reabilitarea stadionului din Turnu MăgureleAdrian a omorât 3 femei, după ce le-a violat. Șocant ce s-a întâmplat acum cu 'taximetristul morții'

Libertatea

Comentarii (31)

ciuleavvictorms  •  27 Iulie 2017, 17:13

Bai paparazzi, *** pregatiti ca vine cineva ***! Ce idiot, scrie numai despre „sport”!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zarqa  •  27 Iulie 2017, 16:10

Gazeta sporturilor, gsp.ro, sunt ”ziare” dedicate subiectelor din domeniul sportiv. Găsiți voi subiecte dintre acestea, fără noimă, fără sens, vă imaginați (în sinea voastră) că ați dat lovitura. Fals, domnilor. Este exact ca și cum Clotilde Armand (de altfel o panaramă de femeie) vorbește , în ultimul timp, despre activitatea (sau viața) AFC Rapid, grupare de care nu are absolut nici o legătură.

Viorel Dan  •  27 Iulie 2017, 14:55

Si ce are Dragnea cu fotbalul si cu Alexandria !?! Scrieti mai "anafotbalistilor" despre fotbal si lasati in pace politica ca sunteti ziar de SPORT !!!

Vezi toate comentariile (31)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA

Turneul din Moscova

Digi 2
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Luxemburg

Digi 4
Program TV complet

Liga 1

Acum, în direct

Urmărește aici

acum!
×