GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  MONDEN

FOTO Una dintre cele mai cunoscute fotomodele calcă pe urmele Simonei Halep: ”Aş vrea să am sînii mai mici”

Articol de GSP - Publicat marti, 15 aprilie 2014 00:00 / Actualizat marti, 15 aprilie 2014 19:08

A strîns numeroşi bani din prezentările de modă şi şi-a creat un nume în acest domeniu, însă nu e pe deplin mulţumită de bustul ei. Este vorba de Kate Upton, fotomodel care a mărturisit recent că şi-ar dori să fi avut sînii mai mici.

”Aş vrea să am sînii mai mici. E ceva la care mă gîndesc în fiecare zi din viaţa mea. Mi-ar plăcea să port anumite topuri, fără bretele sau bikini mai mici. Cel puţin de cîteva ori pe zi mă gîndesc la asta”, a spus Kate Upton pentru The Sun.

Astfel, Kate a recunoscut că s-a gîndit de cîteva ori la o reducere de sîni, operaţie pe care a făcut-o şi Simona Halep în urmă cu cîţiva ani.

”Sînt mîndră de dimensiunea sînilor mei, iar acesta este mesajul pe care vreau să îl transmiteţi şi tinerelor fete. Dacă accepţi cine şi cum eşti, vei fi mult mai fericit”, a mai adăugat celebrul fotomodel.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează