GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DECES

FOTO + VIDEO 5 legături între legendarul Prince și lumea sportului » Autorul celui mai spectaculos show din istoria Super Bowl

Sursa foto: Guliver/GettyImages
Sursa foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 22 aprilie 2016 16:17

Utlimele informații legate de moartea lui Prince susțin că starul în vârstă de 57 de ani a fost tratat pentru o supradoză, cu doar șase zile înainte de deces. Artistul a avut mai multe legături cu lumea sportului și a practicat el însuși baschet, pe când era în liceu.

Prince a fost găsit inconştient joi, în ascensorul studioului său muzical din complexul rezidenţial Paisley Park. 

a jucat baschet în tinerețe

În anii '70, pe când era în clasa a 10-a, Prince a făcut parte din echipa de baschet a liceului Minneapolis' Bryant, fiind caracterizat de unul dintre antrenorii săi drept "o rezervă talentată."

După ce s-a mutat la Liceul Central, deși juca în continuare baschet cu plăcere, Prince a preferat să se concentreze pe cariera muzicală, din cauza faptului că nu primea mult timp de joc.

cea mai spectaculoasă interpretare la super bowl

În 2015, celebra publicație Billboard a proclamat interpretarea lui Prince de la pauza Super Bowl din 2007 drept cel mai spectaculos show din istoria evenimentului sportiv.

a fost mare fan minnesota vikings

Prince a fost mare suporter al echipei de fotbal american Minnesota Vikings. Când formația a ajuns în play-off în 2009, Prince a participat la meciul câștigat de Vikings în fața celor de la Dallas și a compus și un cântec în cinstea acestui eveniment, "Purple and Gold".

"Mulțumim pentru tot, Prince. Îți vom simți lipsa", a fost mesajul postat pe contul oficial de Twitter al echipei.

Un jucător de baseball îi poartă numele

Jucătorul de baseball al formației Texas Rangers, Prince Fielder, a făcut public faptul că a fost numit după marele cântăreț. "Este puțin ciudat când un simbol moare, dar nu am simțit niciodată o conexiune mai puternică", a declarat sportivul pentru Dallas Morning News.

susținător înfocat al minnesota lynx

Artistul a fost susținătorul echipei de baschet feminin Minnesota Lynx și chiar a asistat la victoria care le-a asigurat acestora succesul în campionat, împotriva formației din Indianna, în luna octombrie a anului trecut.

 "Când porumbeii plâng, și lincșii plâng", au scris cei de la Minnesota Lynx pe Twitter.


VIDEO 35 de ani cu Prince în 25 de secunde

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează