GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  INEDIT

FOTO & VIDEO Au început problemele pentru copia fidelă a lui Messi » A ajuns la poliţie!

Articol de GSP - Publicat joi, 11 mai 2017 09:56

Un student iranian care seamănă perfect cu fotbalistul argentinian Lionel Messi a devenit vedetă după ce au apărut pe internet numerose fotografii cu el.

Însă, faptul că a devenit o mică vedetă nu l-a scăpat de probleme, atunci când acesta nu a respectat legea. Aşadar, weekend-ul trecut, Reza Parastesh a fost condus la postul de poliţie, iar maşina i-a fost confiscată. Motivul a fost acela că tânărul a provocat blocaje în trafic în timp ce a fost atacat de câţiva trecători, deranjaţi de faptul că au apărut portrete cu el pe străzile din Hamadan.

Acesta seamănă atât de bine cu Messi încât canalul Eurosport UK a folosit, din greşeală, o poză cu el, crezând că este marele fotbalist. Tânărul de 25 de ani a ieşit din anonimat după ce, în urmă cu câteva luni, la îndemnul tatălui său, care iubeşte fotbalul, a făcut câteva fotografii îmbrăcat într-un echipamentul Barcelonei. El a trimis fotografiile unui site specializat pe sport, iar a doua zi a fost deja sunat pentru un interviu.

De atunci, tânărul este recunoscut pe stradă, mai ales că acesta a ales să poarte o freză exact ca cea a lui Messi şi acum seamănă izbitor. El visează să îl întâlnească, într-o bună zi, pe adevăratul fotbalist. Până atunci, trebuie să scape de problemele cu poliţia!

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
poison
poison  •  11 Mai 2017, 11:00

Il vrei la FC Fcsb ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează