GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  EVENIMENT

FOTO&VIDEO Imagini senzaționale pe circuitul de Formula 1 cu cea mai bună handbalistă a lumii » Cristina Neagu, show cu 200 km pe oră!

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 iulie 2018 12:00

Noul sezon competiţional de handbal și rugby bate la uşă, însă înainte de începerea antrenamentelor, sportivii Red Bull şi-au încheiat bine meritata vacanţă cu o experienţă auto chiar pe circuitul de Formula 1 de la Red Bull Ring, acolo unde au fost încoronaţi cei mai buni piloţi ai motorsportului mondial.

Dimineaţa a început la volanul unui Porsche Cayman S, unde nu numai că şi-au testat limitele apăsând acceleraţia unei maşini cu 350 CP, care ajungea la 100km/h în numai 4,2 secunde, însă au experimentat şi derapajul controlat pe suprafaţa udă a traseului special amenajat şi ne-au arătat îndemânarea de piloţi cu câteva drifturi pe care nu ai ocazia să le exersezi în fiecare zi.

“Fiecare dintre cele trei experienţe a avut farmecul ei. Derapajul controlat şi drifturile au avut farmecul lor cu Porsche Cayman S, viteza a fost dată de KTM X-Bow pe circuit şi aici chiar probabil ca am simţit ceea ce simte şi un pilot de Formula 1 în monopostul său, însă clar la o cotă mult mai mică, iar cu Buggy-ul m-am distrat mai mult decât mă aşteptam, traseul fiind realizat în aşa fel încât obstacolele te puneau în dificultate pe întreg traseul”
Cristina Neagu

Ziua a continuat cu KTM X-Bow, rod al colaborării dintre KTM, Dallara şi Audi, acesta este un supercar aparte care te duce cu gândul la curse. Neavând nici măcar parbriz, aceasta a fost condusă de sportivi pe circuit îmbrăcaţi în combinezon şi purtând cască de protecţie, asemenea piloţilor de Formula 1.

KTM X-Bow este propulsată de un motor Audi de 2,0 litri, pe benzină turbosupra alimentat cu intercooler şi 4 cilindri în linie. Propulsorul dezvoltă 240 de cai putere la 5.500 rpm (cuplu maxim 310 Nm la 2000 – 5.500 rpm) şi atinge 100 km/h în mai puţin de 4 secunde.

Cristina, Florin şi Mihnea au depăşit 200 km/h în linie dreaptă pe circuitul de Formula 1 de la Red Bull Ring.

“Preferata mea a fost KTM X-Bow-ul. Este o experienţă unică, atât maşina în sine, cât şi plusul pe care îl aduce greutatea circuitului de Formula 1. Este un sentiment deosebit să te afli în acelaşi loc unde cei mai mari piloţi ai lumii au concurat şi pe care acum l-am văzut numai la televizor. A fost pentru prima oară când am depăşit viteza de 200 km/h şi libertatea pe care ţi-o dă acest sentiment nu se compară cu nimic”
Florin Vlaicu

Şi, după multă viteză şi concentrare pe circuit, la finalul zilei, a venit si vremea sa-şi testeze tehnica şi îndemânarea pe un circuit de off-road, la volanul unui Buggy Polaris. Chiar dacă a fost vorba de noroi, nisip, pietris, coborâri abrupte sau pietre, nici cele mai grele obstacole nu i-a oprit pe cei trei sportivi să guste la maxim adrenalina cu totul aparte pe care off-road-ul ţi-o oferă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează