GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  VENITURI RECORD

Frumuseţea e profitabilă :) » Sara Carbonero, iubita lui Casillas, are venituri anuale fabuloase

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 septembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 12 septembrie 2012 21:06

Sara Carbonero, iubita lui Iker Casillas, "joacă" la cel mai înalt nivel în televiziune. În domeniul în care activează, Sara a devenit cel mai bine plătită din Spania

Frumoasa jurnalistă lucrează pentru Telecinco şi mai are şi alte colaborări, fiind şi imaginea unor produse. Primul ei job a fost la Radio Marca, pe vremea cînd nici nu visa să ajungă să cîştige cît cîştigă acum.

De la Radio Marca a trecut la Cadena Ser, iar apoi a ajuns să prezinte ştirile sportive la televiziunea LaSexta. Telecinco a pus ochii pe ea şi a angajat-o în 2009.

Potrivit ABC.es, contractul cu Telecinco este unul fabulos: 600.000 de euro anual. Sara mai colaborează şi cu emisiunea "EL programa de Ana Rosa", pentru care e plătită cu 1.000 de euro pentru fiecare apariţie. Tot 1.000 de euro primeşte şi de la postul de televiziune italian al lui Berlusconi.

Sara face şi emisiunea La jugada, la televiziunea Televisa şi scrie şi pentru revista Elle, varianta spaniolă.  Dar o sursă consistentă de bani o reprezintă contractele de publicitate. 120.000 de euro primeşte de la Chica Pantene, 18.000 de euro promovare Ford Focus, 12.000 de euro pentru Puma.

La doar 28 de ani, cîştigă ceva mai mult de 1 milion de euro pe an. Totuşi, veniturile Sarei nu se pot compara cu acelea ale iubitului său, Iker Casillas, care primeşte din contractul cu Real Madrid 9 milioane de euro anual.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
ionnis
ionnis  •  13 Septembrie 2012, 00:18
Postat de c_o_r pe 12 Septembrie 2012, 23:30

Sara Carbonero, imediat după Spania-Portugalia: - Iniesta, ți-ar fi plăcut să tragi și tu un penalty? - Da, de fapt l-am și tras pe al doilea.

deci e frumoasa si atat. :))

c_o_r
c_o_r  •  12 Septembrie 2012, 23:30

Sara Carbonero, imediat după Spania-Portugalia: - Iniesta, ți-ar fi plăcut să tragi și tu un penalty? - Da, de fapt l-am și tras pe al doilea.

goggu
goggu  •  12 Septembrie 2012, 23:04

Bine zis Rakule. Presa asta e precum tara. Si cand te gandesti ca oamenii sunt si platiti ca sa o ia pe aratura in halul asta. PS Dar de bunica lui Ozil de ce nu ne spuneti ce pensie are, daca e multumita, daca platesti CAS si CASS

Vezi toate comentariile (3)
Comentează