GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  FUNBUZZ

FunBUZZ » 10 lucruri mai puțin știute despre palma primită de Alexa de la Prodanca :)

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 iulie 2019 10:51

⇒ Nu credeam că Ioan Niculae va ajunge până aici. Una e să nu-ți mai plătești jucătorii, cu totul altceva să pui golance să-ți bată antrenorul.

⇒ Cine spunea că Alexa e un antrenor care se apără foarte bine?... Yeah, right!

Dan Alexa i-a spus Anamariei Prodan să nu se mai țină atâta după el. Da, i se zice ”Chirurgul”, dar asta nu înseamnă că poate să facă liposucții și să scurteze nasuri.

⇒ Acum e evident că Anamaria nu are nici o relație amoroasă cu Dan Alexa. Probabil din când în când se mai întâlnesc prin diferite hoteluri, se dezbracă, după care Anamaria Prodan îl bate până îl lasă lat.

⇒ Anamaria Prodan a fost enervată de faptul că pe Alexa îl aștepta o femeie în parcare. N-a putut să accepte că un antrenor impresariat de ea e atât de bădăran și lasă o femeie să-l aștepte în parcare, în loc s-o invite înăuntru.

⇒ E vorba de două transferuri nereușite, a spus impresara. Nici nu vreau să-mi imaginez ce i-ar fi făcut Anamaria lui Teja dacă ea i-ar fi adus la FCSB pe Florentin Matei și Stoian anul trecut. Mihai, ți-a trecut tocul cui pe lângă tâmplă, ca să zic așa.

⇒ Se mai întreabă unii de ce a plecat Reghe tocmai la arabi, în loc să rămână la FCSB!

⇒ Dan Petrescu egal sâmbătă, vineri egal la Voluntari cu Sepsi, Anamaria are singura victorie din campionatul ăsta.

⇒ Ce țară tristă! Cine ar fi crezut că, în ziua în care Simona Halep câștigă Wimbledonul, altă femeie din România va intra în istorie cu lovitura de dreapta?

⇒ Dan Alexa a fost deja contactat de Head&Shoulders. Au spus că n-au mai văzut plete care să zboare atât de frumos de la ultima bătaie pe care și-a luat-o Ilie Năstase de la Brigitte Sfăt.

  • Rubrica “  FunBUZZ” e produsă de Mihai Radu - jurnalist la Caţavencii, scriitor și parte a echipei Starea Naţiei

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (42)
2320667634927988
Vali Val  •  15 Iulie 2019, 15:39

Hai sa ne uitam mai atenti la mimica fetei a Anei....eu unul ma abtin ....dar e pe departe discutia despre jucatori....

ray51
ray51  •  15 Iulie 2019, 14:42

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1959545080729736
Liviu Dumitru  •  15 Iulie 2019, 08:44

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează