GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV Gabi Mureșan candidează la primărie și și-a expus planurile + Fostul căpitan din Gruia spune că CFR Cluj ar trebui să preia modelul FCSB

Fostul căpitan al CFR-ului, Gabriel Mureșan, 38 de ani, candidează pentru a deveni primar în comuna Apold, județul Mureș. Campion cu „feroviarii”, ex-închizătorul i-a sfătuit pe jucătorii lui Dan Petrescu cum să joace, mizând pe un 1-0 optimist.
Fostul căpitan al CFR-ului, Gabriel Mureșan, 38 de ani, candidează pentru a deveni primar în comuna Apold, județul Mureș. Campion cu „feroviarii”, ex-închizătorul i-a sfătuit pe jucătorii lui Dan Petrescu cum să joace, mizând pe un 1-0 optimist.

Articol de - Publicat marti, 25 august 2020 18:28 / Actualizat miercuri, 26 august 2020 10:35

Fostul căpitan al CFR-ului, Gabriel Mureșan, 38 de ani, candidează pentru a deveni primar în comuna Apold, județul Mureș. Campion cu „feroviarii”, ex-închizătorul i-a sfătuit pe jucătorii lui Dan Petrescu cum să joace, mizând pe un 1-0 optimist.

O comună de trei mii de suflete la 15 kilometri de Sighișoara. Peisaj natural de-ți încântă sufletul, drum cu gropi sau neasfaltat. Majoritatea oamenilor au plecat în Germania, la muncă, iar cei care mai sunt se gândesc la aceeași destinație. Aici, are o pensiune fostul căpitan al CFR-ului, Gabi Mureșan (38 de ani), și-i merge bine. 

Aici, la scrutinul de pe 27 septembrie, fostul mijlocaș feroce vrea să-i convingă pe localnici să îi acorde votul de încredere pentru a le fi primar! Da, omul care s-a duelat cu marii fotbaliști în Champions League, care băga spaima în adversari, și-a depus candidatura din partea PNL pentru a fi edil-șef al comunei Apold. 

Gabi Mureșan: „CFR Cluj - Dinamo Zagreb 1-0”

Fostul campion cu "feroviarii" a făcut avancronica partidei de mâine diseară din Gruia, pentru Gazeta Sporturilor, între două reprize de muncă pe teren, în campanie.

„Meciurile de genul CFR Cluj - Dinamo Zagreb nu se joacă, ele se câștigă! Știu oamenii din fotbal ce spun. Este un atu faptul că se joacă acasă. Trebuie să intri și să-i bați pe croați. Bine, ideea e să și poți... Trebuie jucat cu capul, să nu te arunci în atac, orbește. Bine, nici să stai cu fundul în poartă, cum facem noi, românii, de obicei, pentru ca apoi să atacăm când e prea târziu. CFR nu trebuie să aștepte miracole, jucătorii să nu intre pe călcâie, e nevoie să joace fotbal.

Croații au un club puternic, care ar trebui să fie un exemplu pentru noi, românii. Să creștem români, nu doar să aducem jucători din afară. Da, pentru asta trebuie bani, să le acorzi încredere tinerilor, dar cum vrei să ai roade bune dacă nu investești calitate și dragoste?!.

Pronosticul meu? 1-0 pentru CFR! Gândesc cu sufletul, apoi cu mintea. Cine marchează? Cipri Deac din penalty. Deși va fi tare greu, dacă mi se permite, croații sunt drăcoși. Dinamo Zagreb chiar are fotbaliști de calitate, pe care și-i crește ca să-i vândă pe superbani”, a spus Mureșan pentru GSP.ro.

Gabi Mureșan: „Trebuie schimbat sângele la CFR! Uite, cum a făcut și FCSB!"

„CFR Cluj a ajuns la nivelul de a fi favorită la campionat, an de an. Totuși, Steaua - sau FCSB, niciodată n-am știut cum să-i spun! - pare mai hotărâtă în acest an, cred că va fi un oponent foarte serios de această dată. Bucureștenii au tineri foarte buni, Gigi Becali a luat tot ceea ce e mai bun în țară. Și Craiova e sus, poate pune mari probleme, între ele trei se va da lupta"

Cred că și CFR Cluj ar trebui să preia modelul promovat de Becali, acela de a investi în tineri români. Sunt și la "feroviari" băieți de calitate, ar fi cazul să schimbe sângele. Dați credit tinerilor! Uite, Petrila începe să scoată capul tot mai mult. Mai e Costache. Cu fotbaliști de genul acesta, tineri, poți câștiga bani. Dar dacă nu-i joci, cum să crească?! La antrenamente își pregătesc forța și viteza, în meciuri urci. Îl aștept și pe Păun să "explodeze" în acest sezon, să ajungă la națională”, a încheiat fostul căpitan. 

"Fotbaliștii lui Dan Petrescu au un moral bun că au câștigat campionatul, al treilea la rând, iar în meciurile europene au evoluat foarte bine. Deja CFR Cluj are un statut la nivel continental ce-i permite să joace partidele cu tupeu"

"Îmi place de Ciprian Deac, fostul meu coleg, e clar că-și va încheia cariera la Cluj, mai are multe de oferit fotbalului. Știu ce vorbesc fiecare nu ratez niciun meci al CFR-ului"
- Gabriel Mureșan

3 idei de la politicianul Mureșan

  • „Eu am fugit cât am putut de politică. De joi încep campania electorală, sper ca la final să iasă bine. Promisiuni? Doar promisiuni s-au făcut o dată la 4 ani, eu vreau să produc rezultate. Avem o comună frumoasă, dealuri, peisaje, doar că nu avem infrastructură. N-avem asfalt pe străzi, a început să se lucreze la canalizare, apă avem câte o oră de două ori pe zi”
  • „Oamenii sunt dificili, mai cu două fețe, dar și-n fotbal sunt... Am intrat pentru a schimba ceva în bine, nu pentru politică. Să începem prin a face fiecare curățenie în fața casei" 
  • „Trebuie să accesăm fonduri europene ca să facem locomotiva să meargă. Eu îi invit pe oameni la vot, să-și exprime părerea, apoi, indiferent de rezultat, de simpatii, să construim împreună”.

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

CFR CLUJ - DINAMO ZAGREB. Staff-ul croaților a depistat cel mai periculos jucător al campioanei României: „Totul se întâmplă în jurul lui”

EXCLUSIV CFR Cluj, al doilea transfer pentru Champions League! Petrescu betonează ofensiva

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
uliundkarlheinz
uliundkarlheinz  •  29 August 2020, 17:41
Postat de Alice Popa pe 25 August 2020, 20:06

Sa urmeze CFR modelul Becali. Daca vrea locul cinci!!

daca urmeaza modelul Dan Petrescu , geriatrie scrie la Dr. Radulescu! :D

uliundkarlheinz
uliundkarlheinz  •  29 August 2020, 17:39

Gabi , cand esti ales primar vin cu Zoli sa iti pacem posterul de primarie ! :)

uliundkarlheinz
uliundkarlheinz  •  29 August 2020, 17:38
Postat de shark_34 pe 25 August 2020, 21:49

FCSB nu castiga campionatul din cauza fariseului de gigi care se baga prosteste in alcatuirea echipei si a *** de pe langa el,care practic sunt platiti sa-l aprobe,nicidecum sa-si vada de posturile lor.Orice antrenor decent ar castiga titluri daca ar fi lasat sa-si faca treaba.

Daca ciobanul avea antrenor, nu vedeam bine macazul... ;)

Vezi toate comentariile (11)
Comentează