GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ALEGERI

Gabriela Szabo, învinsă de un anonim » Doar Ilie Năstase a învins din cei 4 sportivi-campioni implicaţi în cursele electorale

Articol de - Publicat marti, 27 mai 2014 00:00 / Actualizat luni, 26 mai 2014 22:37

Ministrul TS este singurul candidat al PSD-UNPR-PC care a pierdut alegerile. Ruxandra Dragomir şi Corina Ungureanu nu au avut nici o şansă.

Ministrul tineretului şi sportului, Gabriela Szabo, a pierdut alegerile parlamentare parţiale, ce s-au desfăşurat duminică, în paralel cu cele europarlamentare. Fosta atletă, în vîrstă de 37 de ani, a candidat din partea alianţei PSD-UNPR-PC pentru un loc de senator în Colegiul Ilfov, dar a adunat doar 7.605 voturi, adică 30,5%.

Scrutinul a fost cîştigat de reprezentantul PNL, Andrei Daniel Gheorghe, 27 de ani, care a fost votat de 12.493 alegători, adică 50,1%. Este singurul colegiu în care PSD a pierdut alegerile. Nu este primul scrutin în care eşuează Szabo. În urmă cu un an, ea a fost devansată de Ion Sandu în cursa pentru şefia FR Atletism.

În Senatul României a ajuns însă o altă fostă glorie a sportului românesc. Ilie Năstase a cîştigat cursa electorală din Colegiul 8 Bucureşti. El a reprezentat PC şi a întrecut-o detaşat pe Ruxandra Dragomir, din partea PMP, adversara lui în urmă cu 5 ani la şefia FR Tenis. Şi fosta mare gimnastă Corina Ungureanu a candidat ca independent la europarlamentare, dar nu a reuşit să adune mai mult de 26.244 voturi, adică 0,5 %.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
snapdragon
snapdragon  •  28 Mai 2014, 12:54

Tot ANONIM,din pacate, VA FI SI LA BRUXELLES!

dtdr
dtdr  •  28 Mai 2014, 01:15

Nu fi trista Gabi. Cei care au votat, impotriva ta, au votat ca esti femeie. Sa fii sigura CA NICI UNUL DINTRE EI NU STIU CINE ESTI. Paradoxu-i ca nici de cel pe care l-au votat NU STIU NIMIC !

skow
skow  •  27 Mai 2014, 16:46

D-na Neag, daca ati fi avut minima curiozitate sa dati un search pe google, ati fi vazut ca d-na Szabo a candidat pentru un post de DEPUTAT. Iar cel care a invins-o in urma alegerilor partiale nu este un ilustru necunoscut, ci este unul dintre vicepresedintii Tineretului National Liberal, un tanar cu o temeinica pregatire intelectuala si profesionala. Multumesc!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează