GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  AUTO

GALERIE FOTO | Show incendiar la Romexpo: drifturi, spumă multă, fete frumoase și costume de baie

Articol de GSP - Publicat luni, 24 iunie 2019 14:02

Drift, adrenalină, demonstrații moto, mașini tunate și, mai ales, un adevărat spectacol oferit de cele mai sexy modele. De asta au avut parte  bucureștenii pasionați de auto în acest weekend la Romexpo.

Atmosfera a fost încălzită de cele mai frumoase animatoare, concursuri de băut bere, runde de shoturi gratuite și momente de improvizație muzicală la scena de freestyle (MC Chob, Pietonu’, Rafa și Oliniutză).

În zona de tunning, spectactorii au regăsit spectaculoase mașini modificate din toate colțurile țării – peste 100 de exponate cu sute de cai-putere și tehnologie de top. 

07 +9 FOTO

În cupola Pavilionului Central, peste 120 de expozanți, producători de top din domeniu din peste 30 de țări au expus ultimele noutăți din universul pieselor auto originale și aftermarket, inovații și demonstrații tehnice. Peste 2000 de produse și soluții tehnologice, de la companii de renume de pe piața locală și internațională.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează