GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  MONDEN

GALERIE FOTO Amor în paradis » Cine i-ar rezista Sarei? Iubita lui Casillas, supersexy pe plajele din Caraibe

Articol de GSP - Publicat joi, 02 august 2012 00:00 / Actualizat joi, 02 august 2012 11:54

Căpitanul naţionalei Spaniei şi al lui Real Madrid, Iker Casillas, a avut o vară de excepţie. După ce a cîştigat campionatul cu echipa de club, s-a încoronat rege al Europei pentru a doua oara consecutiv cu La Roja. Portarul de 31 de ani a plecat apoi în vacanţă cu iubita lui, Sara Carbonero. Cei doi au făcut un adevărat tur de forţă ce a inclus oraşe ca Houston, Miami sau Caracas, finalizîndu-se pe plajele din Caraibe.


Revista spaniolă Lectura a publicat imagini cu cei doi în concediu, chiar înainte ca Iker să revină la pregătirile Realului, la Los Angeles.

Chiar dacă în majoritatea fotografiilor apare şi fotbalistul, principala atracţie este Sara, admirată pentru corpul superb pe care şi l-a expus în costume de baie cît mai sexy.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează