DIVERSE  ·  SPORT & BEAUTY

GALERIE FOTO Ana Baniciu, nicio zi fără sport: „Așa, trupul capătă forme și mai frumoase!””

Ana Baniciu // FOTO: Instagram +19 FOTO
Ana Baniciu // FOTO: Instagram

Articol de — Duminica, 12 Mai

Ana Baniciu este una dintre cele mai sexy și apreciate vedete din industria muzicală din România, iar artista își dezvăluie secretele cititorilor Gazetei Sporturilor.

Rebela industriei muzicale românești, Ana Baniciu a hotărât să își spună povestea așa cum știe ea mai bine, prin muzică. Artista a lansat piesa „Tu, inimă”, și-a dăruit experiențele și emoțiile ascultătorilor săi. „Este un moment de sinceritate față de toți cei care mă urmăresc și față de cei care își doresc să mă cunoască așa cum sunt. Piesa este mai mult decât o simpla piesă. Este sufletul meu în ea!”, recunoaște Ana.

 

Pe lângă muzică, Ana și-a făcut debutul și în cinematografie alături de Sandra Izbașa, dubla campioană olimpică, în lung-metrajul "Faci sau taci". În plus, nu lipsește din sala de sport.

„În ciuda programului meu foarte încărcat, fac foarte multă mișcare și încerc să îmi concentrez antrenamentele, pentru a fi cât mai intense. Pe lângă mișcarea de la sală, de fiecare dacă când am ocazia, merg să înot. Consider că este unul dintre sporturile care ne ajută trupul să capete forme și mai frumoase. În ce privește alimentația, încerc să consum foarte multe salate și pește și beau cât mai multă apă”, spune artista de 26 de ani.

ana baniciu 17 +19 FOTO

Cum decurge o ședință de antrenament

„În trecut am lucrat și cu un antrenor personal și cred că am cam învățat ce trebuie să fac în sală. Cel mai des lucrez picioarele, iar după fiecare antrenament fac câteva exerciții pentru abdomen. Fac multe exercitii atât cu aparatele, cât și cu greutatea corpului, dar cred că cel mai important este să vezi ce funcționează la tine, la ce reacționează corpul tău.

Mereu spun că mă simt bine în pielea mea, dar, hai să fim serioși, ce femeie nu vrea să schimbe ceva la ea?! La mine știu sigur că ar fi mers câțiva centimetri în plus, în înălțime”, explică Ana. 

„E greu să mă abțin de la mâncarea mamei și a bunicii mele, care este delicioasă, dar și de la pizza sau burgeri... Îmi mai fac poftele, nu sunt absurdă.

Îi admir și mă inspiră toți cei care sunt reali, cei ce nu încearcă să pară ceea ce nu sunt… și sunt liberi. Am capacitatea să iert de fiecare dată când înțeleg motivele unei greșeli, astfel devin pe zi ce trece mai tolerantă”

Ana Baniciu, artistăAzi mulți au confirmat divorțul lor, iar acum s-a aflat despre gestul incredibil al lui Reghe față de Anamaria Prodan! L-a costat 310.000 de euro

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
06:00 Tenis, WTA

Turneul din Seul

Digi 4
07:00 Tenis, WTA

Turneul din Osaka

Digi 2
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Guangzhou

Digi 2, Digi 3
15:00 Fotbal, UEFA Youth League

Atletico Madrid - Juventus

Digi 4, Telekom 4, Look Sport
17:00 Fotbal, UEFA Youth League

PSG - Real Madrid

Digi 4, Telekom 4, Look Sport
18:00 Handbal M

Dinamo - Kristianstad

Digi 2, Look Sport 3
19:45 Fotbal, Liga Campionilor

Olympiakos - Tottenham

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:45 Fotbal, Liga Campionilor

Club Brugge - Galatasaray

Digi 2, Look Sport, Telekom 2
20:00 Handbal M

Flensburg - Elverum

Digi 4
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

PSG - Real Madrid

Digi 1, Look Plus, Telekom 1
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Atletico Madrid - Juventus

Digi 2, Look Sport, Telekom 2
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Bayern Munchen - Steaua Roșie

Digi 3, Look Sport 2, Telekom 3
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Șahtior Donețk - Manchester City

Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
Program TV complet

Liga 1