GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPORT&BEAUTY

GALERIE FOTO Andreea Bălan e cadoul de Crăciun: "Concertele mă epuizează, nu mai trag de fiare!"

Articol de - Publicat duminica, 23 decembrie 2018 09:00

Andreea Bălan și-a modificat show-urile special pentru a depune mai mult efort fizic, iar concertele pe care le susține o epuizează din toate punctele de vedere

N-ai cum să n-o știi! A fost artista cu care au crescut milioane de puști. A făcut parte din grupul Andre, apoi a pornit pe cont propriu. Are milioane de vizualizări la piesele urcate pe YouTube și este una dintre cele mai cunoscute artiste din România. Andreea Bălan are 34 de ani, are o fetiță, iar în luna martie va mai naște o fetiță.

Până atunci însă, Andreea nu are timp de pauză. Are concerte, show-uri spectaculoase și evenimente la care adună mii de fani. Plus, e jurat la emisiunea "Te cunosc de undeva" de la Antena 1. "Sportul este foarte important și mă bucur de norocul că știu să dansez și astfel nu mai e nevoie să merg la sală să trag de fiare. Mergeam de două, trei ori pe săptămână, dar mi se părea epuizant și plictisitor. Nu eram foarte fericită. După Campionatul Internațional de dans din Mexic, unde am luat locul 2 pentru România, și, mai apoi, locul 1 la Dansez pentru tine, am adaptat toate show-urile și le-am schimbat coregrafiile", spune Andreea.

andreea balan 1 +20 FOTO

Cum o ajută un concert mai mult decât mersul la sală? "La concerte depun un efort foarte mare, intens pentru că dansez foarte mult și cânt live în același timp. Mă schimb de opt, nouă ori, alerg foarte mult pe scenă, depun un efort fizic considerabil. Dacă am trei, patru concerte pe săptămână, chiar nu mai am nevoie să merg la sală și să mă chinuiesc. Concertele îmi mențin corpul în formă, nu mai trebuie să fac fitness! Deși mi-aș dori să fac și alte sporturi, chiar nu am timp. Am un program plin de concerte, emisiuni, diverse show-uri, am un copil, mai vine unul cât de curând. Mă mențin excelent în formă prin concertele pe care le am", explică artista.

 "Am avut un antrenor personal pentru că era foarte important. Dacă mergeam singură, mi-era lene să fac unele exerciții și stăteam pe telefon. Un antrenor stă cu biciul pe tine!" 
Andreea Bălan, artistă

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează