GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  EMISIUNE

GALERIE FOTO Apariție-bombă la emisiunea "Chefi la Cuțite" » Fosta soție a lui Ionuț Negoiță, față în față cu cei 3 chefi! Cum s-a descurcat și ce a zis de finanțatorul lui Dinamo

Articol de GSP - Publicat marti, 20 noiembrie 2018 17:17

Carmen Negoiță, fosta soție a lui Ionuț Negoiță, patronul lui Dinamo, a participat la emisiunea Chefi la Cuțite, difuzată de Antena 1.

Fosta soție a finanțatorului dinamovist a gătit o ciocolată raw vegană și i-a cucerit pe cei 3 chefi, care i-au dat imediat 3 cuțite și au trimis-o în etapa următoare a concursului.

Carmen nu s-a ferit să vorbească despre relația cu Negoiță și a explicat de ce a decis să divorțeze în 2010:

"Am fost căsătorită cu Ionuț Negoiță și după divorț toată lumea m-a condamnat că am renunțat la viața sigură, de stat fără grija zilei de mâine. N-am avut niciodată mentalitatea asta cu soție de milionar, deși mi s-a pus o etichetă.

Îmi plac chestiile scumpe, dar în același timp nu am regretat niciodată această decizie. Oricât de greu mi-ar fi să plătesc facturile, aș repeta acest pas".

Carmen a ales echipa lui Florin Dumitrescu, care s-a autodeclarat fan al Stelei, în detrimentul dinamoviștilor Scărlătescu și Bontea.

carmen negoita 6 +15 FOTO

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
861553623922104
Gigel Borcanel  •  20 Noiembrie 2018, 20:27

Oricât de greu mi-ar fi să plătesc facturile ... Sărăcuţa, lăcrimăm deja; la divorţ nu i-a luat pocăitului nimic, măcar vreo 10 apartamente ...

idi53
idi53  •  20 Noiembrie 2018, 17:59

O femee a carei inteligenta se apropie de .....ZERO!

lapusneanul
lapusneanul  •  20 Noiembrie 2018, 17:53

femeia cu doi baieti cu care s-a casatorit din interes prostul randoom e mai urata ca asta..:)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează