GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPORT&BEAUTY

GALERIE FOTO // Apariții HOT în vestiarul lui FCSB! La capitolul iubite de fotbaliști, roș-albaștrii stau cel mai bine din Liga 1

Articol de - Publicat duminica, 01 decembrie 2019 10:00

Deși în campionat nu excelează, la capitolul iubite de fotbaliști, FCSB stă cel mai bine din Liga 1.

DIANA 

Claudiu Belu și Diana sunt împreună de la începutul acestui an, iar în urmă cu câteva luni fundașul a cerut-o de soție. Tatăl Dianei, Mohamed Zorkot, e un celebru milionar libanez, care deține, printre alte afaceri, firma Delta Force Security. Diana a fost în centrul unui scandal înainte de a fi într-o relație cu Claudiu. Frumoasa libaneză s-a iubit cu Teo Mihăescu în timp ce acesta era într-o relație cu Nicole Cherry. Cântăreața a aflat de acest lucru și a pus capăt relației cu acesta.

+38 FOTO

IRINA 

După finalul CE de tineret, Cristi Manea s-a despărțit de fosta lui iubită. Jucătorul de 22 de ani al FCSB-ului are o relație cu una dintre cele mai cunoscute prezențe din online-ul din România: Irina Deaconescu. Aceasta face parte din topul vloggerițelor din România și e foarte urmărită pe Instagram și Youtube. În spatele acestor cifre se află însă o poveste tulburătoare: a făcut videochat când era elevă în clasa a XII-a pentru că avea nevoie disperată de bani. 

+38 FOTO

MEDEEA 

Florin Tănase are o relaţie de 5 ani cu Medeea Turcescu. În vârstă de 23 de ani, aceasta e cunoscută în lumea modei, ea participând în ultimii ani la mai multe concursuri de frumuseţe. A lucrat inclusiv cu celebrul designer Cătălin Botezatu, este fan şedinţe foto şi nu ratează nicio ocazie să urce pe podiumul de modă atunci când este solicitată, chiar dacă până acum nu a reuşit să cucerească vreun premiu important. Cei doi s-au despărțit la un moment dat, dar s-au împăcat! 

+38 FOTO

ALEXANDRA  

Dennis Man trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Alexandra Grigoriță, fostă Miss Arad în 2014. Cei doi sunt împreună încă de pe vremea când Man juca pentru UTA. Distanța nu le-a distrus relația, iar Alexandra face tot posibilul pentru a-i fi alături iubitului ei în vacanțele pe care le are și s-a mutat deja la București alături de iubitul ei. Fiind apreciat, Gigi Becali i-a făcut lui Man un cadou de 85.000 de euro ca să-și cumpere un apartament. 

+38 FOTO

IOANA 

În vârstă de 20 de ani, Ioana Timofeciuc este una dintre cele mai sexy prezențe din vestiar! Nu mai este un secret pentru nimeni că focoasa brunetă se iubește cu Florinel Coman, pe care Gigi Becali speră să încaseze nu mai puțin de 50 de milioane de euro. Cei doi sunt împruenă de când Coman juca la Viitorul. Mai mult, Ioana care se poate lăuda cu forme ce pot fi invidiate şi de un fotomodel din Brazilia postează mereu fotografii incendiare pe Instragram.

+38 FOTO

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
10210601915503182
Codin Gheorghe  •  01 Decembrie 2019, 21:52

Compartimentul *** , a mai scos un articol si ceva poze.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adriann_
adriann_  •  01 Decembrie 2019, 21:05
Postat de sasesase pe 01 Decembrie 2019, 10:49

Articol scris de virginii Râureanu și Craitoiu.

Probabil le-a dat si Mache o mana de ajutor :)))

pain89
pain89  •  01 Decembrie 2019, 17:14

aparitii hot in vestiar de parca astea calca pe acolo sau se schimba cu jucatorii, din nou vedem setea de cancan a unor bloggeri cu aspiratii de jurnalisti gesepe

Vezi toate comentariile (6)
Comentează