GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  FOTOMODEL

GALERIE FOTO Are 20 de ani și mii de fani » O campioană a fitnessului din Rusia face ravagii în SUA! Adoră să se pozeze în lenjerie

FOTO: Instagram +12   FOTO
FOTO: Instagram

Articol de GSP - Publicat marti, 08 august 2017 09:01

Elizabeth Zaks s-a născut în Rusia, însă trăiește în Statele Unite ale Americii, în Florida.

Superba brunetă este una dintre senzațiile Instagramului când vine vorba despre fitness. Aceasta a reușit să strângă aproximativ 500.000 de urmăritori și promovează programe de pierdere a greutății și modelare corporală.

Are 20 de ani și fiecare fotografie pusă pe contul personal se bucură de un super succes, strângând câteva mii de like-uri. Adoră plaja și costumele de baie și are un corp perfect pentru plajele Coastei de Est.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează