GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ROMÂNIA 100

GALERIE FOTO Autentica Ana » Spadasina Ana Maria Popescu prezintă în Anul Centenarului ținutele a 100 de designeri români

Articol de - Publicat miercuri, 24 octombrie 2018 14:17

De la începutul lui septembrie, multipla medaliată olimpică, mondială și europeană la spadă, Ana Maria Brânză, căsătorită Popescu, a început un proiect special de fashion dedicat Centenarului.

Sub titulatura "Autentica", scrimera prezintă periodic pe pagina dedicată acțiunii diverse ținute ale designerilor români.

"Să-i înțelegeți, să le aflați povestea"

"Sunt creațiile celor 100 de designeri români, talentați și dedicați, pe care am reușit să-i descopăr în acest an. Aș vrea să-i cunoașteți și voi pe fiecare, să-i înțelegeți, să le aflați povestea, să pătrundeți în universul artistic al fiecăruia în parte.

Cu siguranță mai sunt și alții care merită descoperiți și sper să continuăm proiectul în viitor. Treptat, din ceea ce mi-am dorit a fi un exercițiu de admirație, «Autentica» s-a transformat într-o poveste, într-o celebrare a spiritului autentic românesc, transpus atât de frumos și de original în ceea ce am putea numi, cu adevărat, artă", a notat Ana în prezentarea proiectului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează